D-tyttöjen syksyn kuulumisia

Syyskausi alkaa olla pelien osalta valmis ja joulun odotus edessä. Vaikka syksy muuten on ollut tänä vuonna pimeä, niin tyttöjen pelissä on ollut valoa näkyvissä! Harjoituksissa on käynyt mukavasti pelaajia ja sitä kautta kehitystä on tapahtunut monella rintamalla. Joukkue on hitsautunut hienosti yhdeksi nipuksi ja kaikki ovat päässeet hyvin sisälle ryhmään. Kannustaminen ja toisen pelaajan ja kaverin huomioiminen on ollut hienoa. Harjoittelu on ollut sen verran ansiokasta, että myös pelillistä kehitystä on tapahtunut. Ja mikä on ollut myös mukava havaita, niin tytöt ovat alkaneet pienin askelin sisäistämään urheilijan elämää. Kuinka huolehtia alkuverryttelystä ja kehonhuollosta jne. unohtamatta kuitenkaan lapselle sitä niin tärkeää hauskanpitoa ja kavereiden kanssa olemista. Joukkueen oma Pörri -maskotti saa hyvin hoivaa joukkueelta pelimatkoilla.

D-tytöt osallistuivat syksyllä Zone-liigaan ja Salibandyliiton alaiseen aluesarjaan. Aluesarja toimi samalla karsintana Länsirannikon kanssa ylialueellisena pelattavaan loppusarjaan. Sijoituimme sarjassa hienosti toiseksi ja tällä sijoituksella saavutettiin paikka ylialueellisessa loppusarjassa! Tämä tietää muutamia pidempiä pelireissuja aina Turkuun saakka, mutta samalla vastaan saadaan uusia joukkueita. Loppusarja tarkoittaa samalla pelien kovenemista, mikä taas tarkoittaa sitä, että harjoitella täytyy vieläkin pikkuisen paremmin, mikäli sarjassa aikoo voittoja ottaa.

Zone-liigassa pelit ovat olleet keskisuomalaisia poikajoukkueita vastaan. Näissä peleissä olemme ainoana D-tyttöjoukkueena päässeet hyvin harjoittelemaan pelaamista ja kokeilemaan erilaisia asioita. Jotkut sarjan joukkueet ovat olleet todella kovia ja toiset tasoltaan meille enemmän sopivia. Menestys peleissä on ollut tätä kautta vaihtelevaa.

Käymme vielä syyskauden päätteeksi aloittamassa loppusarjan Uudessakaupungissa 15.12.2018 ja seuraavalla viikolla jäämme lyhyelle joulutauolle. Joukkue kiittää lämpimästi kaikkia sponsoreitaan saamastaan tuesta ja toivottaa samalla sponsoreilleen ja kaikille muillekin mitä mukavinta joulunaikaa ja iloa uudelle vuodelle 2019!

Seuraa tyttöjen omia juttuja Instagramissa käyttäjän o2dtytot kautta. t. Valmennus ja Jojot 

 

12.12.2018

Share |