Pojat-B: Amppariviisikko mukana Suomen joukkueessa World Talent Cup -turnauksessa

World Talent Cup (WTC) on korkein taso SELECTED PLAYERIN ”From Local to Pro” -pelaajakehitysmallissa.
Viikonloppuna Ruotsissa WTC -turnauksessa -01/-02 poikien sarjassa mukana oli Ruotsilta ja Sveitsiltä kaksi joukkuetta, sekä Suomelta yksi. Suomen joukkueessa pelasivat Amppareiden B-pojista Eero Luokkanen, Leevi Kuvaja, Matti Minkkinen, Patrik Salmensaari ja Ville Jansa.

Suomen joukkueen osalta ottelut alkoivat lauantaina kukonlaulun aikaan Ruotsin sinistä joukkuetta vastaan. Kaikki turnauksen viisi joukkuetta olivat samassa alkulohkossa ja Suomen urakkana olikin pelata kaikki neljä alkulohkopeliä lauantaina. Ensimmäisessä pelissä Ruotsi oli 5-3 lukemin Suomea etevämpi, mutta seuraavat kolme ottelua Suomi voitti 4-1 Sveitsin punaista joukkuetta vastaan, 2-1 Ruotsin keltaista joukkuetta vastaan ja 6-3 Sveitsin valkoista joukkuetta vastaan. 

Alkulohkosijoitus oli toinen ja vastaan välierässä asettui Ruotsin sininen joukkue. Suomi kampesi selvän 6-2 voiton välierästä edeten finaaliin. Ampparit olivat välieräottelussa vahvasti esillä kun Suomen kuudesta maalista viisi syntyi O2-pelaajan lavasta. Finaalissa vastaan asettui Ruotsin keltainen joukkue, joka oli saavuttanut finaalipaikan suoraan alkulohkon voittajana. Liekö vähemmästä pelimäärästä ollut hyötyä, mutta ruotsalaiset voittivat finaalin 3-1.

Turnauksen tilastopalvelun ja lisätietoa Selected Player -konseptista löydät tästä. 

29.07.2018

Share |