Pojat-B: Try outit alkavat ESE-turnauksella

B-juniorit tähtäävät nöyrin mielin kohti SM-sarjaa – edustusjoukkueen lisäksi kilpa- ja harrastejoukkue!

 

B-junioreiden ikäluokan muodostavat kaudella 2018-2019 vuosina 2001-2002 syntyneet ja nuoremmat. Amppareiden B-juniori-ikäluokkaan muodostuu kolme joukkuetta: edustusjoukkue, kilpajoukkue ja harrastejoukkue. Edustus- ja kilpajoukkueen toiminnan tavoitteena on mahdollistaa pelaajien kehittyminen urheilu-uralla eteenpäin. Harrastejoukkueessa on mahdollisuus jatkaa mukavaa harrastusta ilman suurempia kilpailullisia tavoitteita.

B-poikien ikäluokkavalmentajana kaudella 2018-2019 toimii Tuomas Pulkkinen, joka johtaa ikäluokan valmennusryhmää ja huolehtii pelaajapolun toteutumisesta A-, B- ja C-poikien välillä. Ikäluokan valmennusryhmässä ovat mukana Jukka-Pekka Taskinen, Kari Jauhiainen, Harri Salminen ja Antti Karjalainen. Maalivahtivalmennuksesta vastaava julkaistaan myöhemmin.

Amppareiden B-poikien ikäluokan potentiaali on huikea ja laajalla rintamalla toimien tulevaisuus näyttää valoisalta. Osa pelaajistosta pelaa kauden aikana varmasti jo miesten ja A-poikien pelejä. Tavoitteet on korkealla sekä joukkueiden, että pelaajien henkilökohtaisen kehityksen suhteen.

Ikäluokkavalmentaja Tuomas Pulkkinen on innoissaan B-poikien ikäluokasta: ”Meillä on huippuryhmä pelaajia, valmentajia ja joukkueenjohtajia! Tavoitteenamme on osoittaa pelaajille jatkuvasti seuraava kehitysaskel peliuralla ja mahdollistaa pelaajien kasvaminen kirkkaampiin värivaloihin. Toiminta on isollaan ja yhdessä tulemme viettämään varmasti hienon kauden.”

B-poikien try outit käydään la 14.4. – to 26.4.. Edustusjoukkueeseen valitaan 18 kenttäpelaajaa + 2-3 maalivahtia. B-poikien kilpajoukkueeseen valitaan 20 kenttäpelaajaa + 2-3 maalivahtia. Pelaajavalinnat julkaistaan 26.4.. Harrastejoukkueeseen voi ilmoittautua mukaan kevään ja kesän aikana.


Ilmoittaudu B-poikien try out -jaksoon Tuomas Pulkkiselle (040 966 3816, tuomas.pulkkinen@o2-jkl.fi)

Try out -jakson aikataulu:
La 14.4. Mikkelin ESE-turnaus
Ti 17.4. Lajiharjoitus, Palokan koulu
Ke 18.4. Lajiharjoitus, Palokan koulu
To 19.4. Lajiharjoitus, Vaajakosken liikuntahalli
Ma 23.4. Lajiharjoitus, Vaajakosken liikuntahalli
Ti 24.4. Loppupeli, Liikuntakeskus Buugi
Ke 25.4. Testipäivä, Palokan koulu
To 26.4. Joukkueiden julkistus

Huom.! Try out -jakson aikataulu voi muuttua.

Lisätietoja ikäluokan toiminnasta:
Tuomas Pulkkinen
040 966 3816
tuomas.pulkkinen@o2-jkl.fi

13.04.2018

Share |