N1: Eräviikinkien vieraana

03/04/2018 - 13:43

Perjantain kunniaksi matkattiin kohti Helsinkiä ja Eräviikinkien vieraaksi. Joukkue oli hyvin valmistautunu päivään, eikä poikkeuksellinen pelipäivä vaikuttanut joukkueen valmistaumiseen missään vaiheessa. Hyvä valmistautuminen näkyikin pelin alussa ja joukkue pääsi hyville maalipaikoille sekä pelin alku olikin ampparien hallussa. Vastustaja pääsi kuitenkin peliin mukaan muutamilla maaleilla, mutta sisukas joukkue ei lannistunut vastustajien maaleista vaan tekeminen ja luotto omaan tekemiseen säilyi. Toisessa erässä nähtiin ampparien avausmaali hyvän viisikko pelin päätteeksi, kun Jenni Kaipainen pääsi laukomaan pallon Emmi Mörskyn tarjoilusta verkkoon. Harmillisesti tämä jäi myös ampparien ainoaksi maaliksi vaikka joukkueelle hyviä maalintekopaikkoja tarjoutui riittävästi. Ei auta, 60 minuutin jälkeen taululla 7-1 voitto Eräviikingeille.

Joukkueen valmennukseen tällä viikolla liittynyt Seppo Pulkkinen kommentoi illan ottelua:

"Yleisilme oli hyvä, muutamia mustia hetkiä, joista Ervi pääsi rankaisemaan. Vastustajan veskari teki meidän pelaamisen vaikeaksi. Kehitys viime viikonlopusta ylöspäin, parannettiin paljon. Pelillinen esitys numeroihin verrattuna paljon parempi. Mukavaa oli päästä joukkueen mukaan!"