Pojat-B: Ikäluokalla takana 234 tapahtumaa

B-poikien taival kaudella 2017-18 on kestänyt nyt 8 kuukautta. Huhtikuussa aloitettiin try outin muodossa ja valittu ikäluokka aloitti kauden toukokuun alussa. Joulutaukoon mennessä ikäluokalla on takana 179 harjoitusta, 33 harjoitusottelua ja 22 varsinaista SSBL sarjaottelua.

Matka koko ikäluokalla on ollut mielenkiintoinen ylämäkineen ja alamäkineen. Karsintavaiheiden jälkeen ikäluokan edustusryhmä pelaa eliittisarjaa ja kilpajoukkue aluejatkosarjaa. Keväälle tiedossa turnausmatka, kun kahdella joukkueella matkataan Helsinkiin HFC turnaukseen. Sarja jatkuu molemmilla joukkueilla tammikuun 14 päivä. Edustus pelaa oman turnauksen Ideaparkissa Lempäälässä ja Kilpajoukkueella on kotiturnaus monitoimitalolla.

Joulutauolle Bees siirtyi mukavissa pikkujoulutunnelmissa pelaten pipolätkää kilpajäähallissa, Jyppi areenalla. Molempien joukkueiden pelaamista olivat vahvistamassa edarin pelaajat Timo Hakanen ja Joni "C" Lempinen, Bees kiittää peleistä. Pelien jälkeen joukkue suuntasi keskustan pyörteisiin evästämään, josta maha täynnä jäätiin yhteisin tuumin Joulun viettoon.

Bees pikkujoulu 2017

Bees toivottaa kaikille mukavaa Joulua ja voitokasta vuotta 2018

20.12.2017

Share |