Pojat B: kausi alkanut tutustuen ja treenaten aktiivisesti

B-poikien kausi on pääsyt hyvin vauhtiin. Huhtikuun try outien jälkeen 40 pelaajan ja 3 maalivahdin ryhmä on jo treenannyt yhdessä 30 harjoituksen verran. Harjoituksissa on Volter Pietarisen johdolla treenattu fysiikkaa ja koordinaatiota. Salissa Teuvo Takula, Kai Heiniö ja Kari Jauhiainen ovat ajaneet joukkueen pelitapaa sisään. Jonkunen treenimatsikin on jo takana ja tulevana lauantaina ensimmäisen treenijakson huipentumana lähdemme harjoitusturnaukseen Vaasaan. Vaasassa kohtaamme SB Vaasan, Seinäjoen peliveljet ja Porin Karhut.

Volterin fysiikat

 

B-pojat nappasivat jo näin alkukaudesta ensimmäisen pokaalin, kun E-team Lassen Einin johdolla nappasi Jyväskylän katusäbä tapahtumassa voiton poikien sarjassa.

Tapahtumassa palkittiin myös viimekauden parhaita:
MVP: Lasse Laakso
Aina asenteella peleissä, luottopelaaja tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Kehittynein pelaaja: Justus Hirvonen
Justus tuli syksyllä takaisin Amppareihin. Justuksen peliäly ja toiminta tiukoissa tilanteissa kehittyi kauden aikana huimasti ja hän ansaitsi myös kauden aikana peliaikaa A-junioreissa.

O2-Pelaaja: Leevi Tähtinen
Leevi piti joukkueen tahto- ja tunnepuolta yllä toimimalla joukkueen henkisenä johtajana, vaikka harjoitteli pääsääntöisesti A-pojissa.

E-team

E-Team

Juhannukselta ikäluokka jää omatoimijaksolle, josta paluu tapahtuu heinäkuun puolella. Ahkera treenaaminen ikäluokassa tähtää syksyllä pelattaviin SM-karsintoihin. Joukkueen rakentaminen ja yhteisten asioiden sisäistäminen on vielä alkuvaiheessa, mutta matkalla ollaan.

-Kapo

ps. Muutaman pelaajan jäädessä kelkasta pois on avautunut paikka muutamalle kentäpelaajalle. Lisäksi etsimme kolmen maalivahdin ryhmään lisää vahvistusta (mv voi olla myös treeniveskari esim. B-ikäluokkaa vanhempi). Jos kiinnostuit ole yhteydessä Ikäluokkavalmentajaan kari.jauhiainen (at) o2-jkl.fi

 

12.06.2017

Share |