E-tytöt: Särkänniemi cupissa nauttimassa yhdessä olosta

Matkalle Särkänniemi cupiin lähti 22 pelaajaa ja 23 fania. Osa pelaajista perheineen matkasi jo etukäteen perjantaina ja osa seurasi perässä lauantaiaamuna. E-tyttöjen joukkue ilmoittautui kahdella joukkueella Särkänniemi cupiin. Molemmissa joukkueissa pelasi 11 pelaajaa. Lauantaiaamu starttasi jo kukon laulun aikaan, kun saattue autoja lähti kohti Tamperetta. Ensimmäinen mustan joukkueen matsi alkoi jo klo 8:40 ja valkoisella heti perään 9:20.

Lauantaipäivänä pelasimme molempien joukkueiden toimesta kaksi ottelua. Näistä otteluista saimme yhtä paljon pisteitä kuin Suomen leijonat Ranskalta.

Pelien jälkeen suuntasimme porukalla ruokailemaan ja etsimään hotellia. Hotellilta alkoi sitten matkan odotetuin osuus, huvipuisto aika.

Fiilistä

Pelaajat matkasivat seuraavaksi Särkännimen huvipuistoon viettämään yhdessä aikaa ja pitämään hauskaa. Pelaajat liikkuivat pienryhmissä Särkänniemessä kokeillen kaikkia hurjia vempeleitä. Tänä vuonna sää suosi toimintaa. Viime kauden reissulla satoi taivaan täydeltä räntää. Tämä oli paljon parempi vaihtoehto.

Särkänniemen puistoseikkailun jälkeen porukka matkasi takaisin hotellille ja maittavalle burger illalliselle. Paikallinen Ison ketjun burilaispaikka sattui olemaan ääriä myöten täyttä, mutta sinne mekin nokkamme työnsimme. Burgerit maistuivat ja kokemuksia jälleen saatiin.

Viimein levottomat jalat saivat lepoa. Hyvin nukuttu yö ja uusi päivä.

Aamupalalla sunnuntaiaamuna oli erittäin reipasta väkeä. Hotellin pöydät notkuivat monenlaista herkkua jolla sain hyvin aamun startattua. Tästä pienen reippailun jälkeen lähdimme jälleen pelipaikalle hulppeaan Tesoman palloiluhalliin.

Päivän ensimmäisessä pelissä musta joukkue kohtasi jatko ottelussa SB Vaasan ja nappasi maukkaan voiton. Toisessa ottelussa valkoinen ottelu pelasi FB factoria vastaan ja niin ikään nappasi maukkaan voiton. Nämä voitot tarkoittivat sitä että sijoitusottelussa musta ja valkoinen joukkue kohtasivat. (Sama tapahtui myös ed. kautena).
Mutta välissä hiukan maukkaita lihapullia.

Mustan ja valkoisen sijoitusottelua lähdettiin rakentamaan yhteisellä toiminnalla. Valmennusta tarjosi pelaajille pientä aivopähkinää ja yhdessä tekemistä. E-tytöt yhdessä tekemässä asioita. Tällaiset joukkueen yhteiset jutut ovat niitä matkan tärkeimpiä anteja, mitä muistetaan sitten myöhemmin ja mitkä luo sitä kuuluisaa joukkuehenkeä.

Kahden keskiseen otteluun lähdettiin tosi mielellä. Ennen ottelua sytyteltiin joukkueen kilpailuhenkeä ja tarkoitus oli näyttää katsojille ja faneille vauhdikas sekä hyvä ottelu.

Meidän FINAALI alkoi tasaisissa merkeissä. Tytöt olivat ottaneet puheet pelaamisesta tosissaan ja matsi oli koko turnauksen parhain. Mustan ja valkoisen joukkueen pelaajat taistelivat kovaa jokaisesta pallosta. Taistelu oli juuri sellaista mitä sopii odottaa koko kauden hyvin toimineen tyttöporukan tekevän. Peli päättyi toisen porukan riemuhuutoihin ja toisen pettymykseen. Mutta sellaista tämä salibandy on. Suuria tunteita. Heti pelin jälkeen joukkueet yhdistettiin ja kerättiin muistot kasaan. Matka kotia kohti sai alkaa.
Kiitoksia järjestäjille hienosta turnauksesta ja kaikille E-tyttöjen matkassa olleille.

- Kari

ps. uusi pelaajia otetaan E ja D-tyttöihin. Aikaisempaa kokemusta lajista ei vaadita. Ainoastaan innostusta ja halua liikkua hyvässä porukassa. Siitä on hyvä rakentaa matkaa kilpailemiseen. kari.jauhiainen (at) o2-jkl.fi / ina.airola (at) o2-jkl.fi

Joukkue

08.05.2017

Share |