N1: Ei tullut pisteitä lahjaksi Tampereelta

12/19/2016 - 16:06

Missä: Tesoman palloiluhalli, Kooveen järjestämä pikkujoulutapahtuma

Mitä: Epävirallisten tutkimusten mukaan Tampereen pienin pukukoppi, soija, diskovalot, joulupukki, naru maalin ympärillä

Miksi: Sählypeli, 2 pistettä

Pelilettitehdas pyöri bussissa tehokkaasti, vastustajan metkut tiedettiin, tulevaisuudessa häilyvät pikkujoulut oli unohdettu ja päätettiin mennä pelaamaan syyskauden superfinaali. Oltiin valmiina rytisemään.

Ekassa erässä Maiju "parttimaiju" Parttimaa teki näyttävän paluun liigakentille ja iski kaksi häkkelsöniä. Eli häkkiä. Veera "mulla on uus hammasharja" Jalkanen taikuroi kolmannen. Trooppiselle tauolle tilaihmeeseen mentiin puhaltelemaan 4-3 tilanteessa.

Toisesta erästä mieleen toimitukselle jäi Veskun pörsseily. Toivakan taikuri puski maalille viikateviidakosta välittämättä ja iski pörsändelssin eli pörsän tuomarin jo viitatessa siirretyn rangaistuksen merkiksi. Ei muuta mainitsemisen arvoista. Paussille paussikekseille 6-4 lukemissa ja peli oli vielä ihan handussa. Eli kädessä.

Kolmannessa erässä alkoi jo pikkujoulupiparit maistua suussa ja Koovee iski 10-4 lukemat taululle. O2-naisten parhaana pelaajana palkittiin kaikkensa maalissa tehnyt, mutta valitettavasti ei kaikkea torjunut Alina "mölinähälinä" Laitinen.

Jouluisessa pelitapahtumassa oli tietysti paikalla myös Korvatunturin päällikkö eli joulupukki. Pukki valitteli ettei O2-naisten lahjapyyntö ottelun voitosta ollut tavoittanut harmaapartaa. Toimitus huomauttaa, että aika valkoinen se parta kyllä oli ja pukin olis syytä päivittää watsapp. Pitäisi kuulemma soitella joulupukin kuumalle linjalle toivomaan lahjakääreisiin voittoja kevätkaudelle. Ennen kuumalle linjalle rimpauttelua ehditään vielä ottaa lebeniä pikkujoulujen merkeissä.

O2-naiset toivottavat kaikille rentouttavaa joulua!