N1: Kauden eka voitto ampparinaisille

10/10/2016 - 15:44

Lauantaina ampparien vieraaksi Palokan pyhättöön saapui Steelers Hämeenlinnasta. Otteluun valmistautuminen oli osaltamme energinen (kahdella lavallisella Red Bullia ei todistettavasti ollut mitään tekemistä tämän kanssa). Kaikki halusivat tietenkin lähteä pelaamaan täysillä ja voittaman ottelua, onhan kyseessä yksi päävastustajistamme!

Peliin lähdettiin siivet selässä ja hyvällä ilmeellä heti alusta lähtien. Aikaa oli ehtinyt kulua vain 21 sekuntia kun Tiian tulinen pommi löysi tiensä oikeaan alanurkkaan ja Steelersin maalissa soi ensimmäisen kerran. Loput 19 minuuttia ensimmäisestä erästä oli vauhdikasta ja molemmille joukkueille tarjottiin maalintekopaikkoja, mutta maaleja ei nähty enempää. Hyviin maalintekopaikkoihin lukeutui myös Steelersin rangaistulaukaus, josta ei tosin tullut mitään, kiitos Alinan loistavan torjunnan. Muutenkin tämä kultaisen veikkauspörssimitalin ansainnut molkkevahti pelasi loistavan pelin! Pukukoppiin lisää Red Bullia lipittämään siirryttiin siis kotijoukkueen 1-0 johtoasemassa.

Toisessakin erässä luonnollisesti pelattiin kovaa, sutkutettiin vauhdikkaasti päästä päähän ja anettiin muutamasta (tai vähän useammasta) hyökkäyspään vaparista vastustajalle pallo kohteliaasti. Pääsimme tykittämään kahden maalin muodossa kun verkkoa heilutti Kiia ja hieman tämän jälkeen maalaamisesta innostui myös Emmi. Tilanne 3-0 meille! :) Kolmannessa erässä ei luultavasti tapahtunut mitään erityismaininnan arvoista asiaa, vaikka vastustajan 6-5 peli jänskätti lopussa hiukan. Lukemat taululla eivät kuitenkaan muttuneet ja pystyimme pitämään oman maalin puhtaana loppuun saakka. Kauden ensimmäinen voitto ja kaksi pistettä kotiin. Mallikas esitys amppareilta, tästä on hyvä jatkaa!