D2 / Haastajasarjan 6. turnaus Sastamalassa

02/21/2016 - 14:46

Reissuun lähdettiin aamulla klo 7 koko rosterilla, jopa valmentaja eksyi matkaan vaikka ei ollut nimenhuutoa päivitellyt.

Ensimmäisenä pelinä sarjan kärkitaisto, johon valmennus parhaansa mukaan poikia psyykkasi. Kaukaloon asteli klo 11 voitonnälkäinen ampparilauma Nokian KRP:tä vastaan.

Pelistä ei alkuvihellyksen jälkeen vauhtia puuttunut, tosin meillä sitä vähän liikaakin kun ensimmäinen jäähy puhallettiin meille ajassa 1.43. Tämähän sitten kostautui 5 sekuntia myöhemmin vastustajan tehdessä ensimmäisen maalinsa. Taistelu jatkui tiukkana tästä huolimatta, tosin taas meille käsi pystyyn jäähyn merkiksi. 39 sekuntia kului ja lukemat taululle 0-2. Minuutin verran edellisestä ja ampparisurinan päätteeksi Luca heilautti verkkoja Aleksin esityöstä kavennus 1-2.

Erätauolle siirryttiin kuitenkin lukemissa 1-3 vastustajan maalatessa vielä kertaalleen.

d2-pojat

Toiseen erään salamastartti ja 15.07 Santerin kavennus 2-3. Tästä eteenpäin maaleista vastasikin ainoastaan KRP nakuttaen päätössummerin soittoon mennessä tauluun lukemat 2-7. Vääntö oli kovaa, mutta vastustaja oli tällä kertaa valmistautunut paremmin taistoon vieden pisteet.

d2-pojat

Edessä kahden tunnin tauko, joka käytettiin tehokkaasti lounastaen ja valmennuksen puhuttelua kuunnellen.

Asetelmat päivän toiseen peliin oli aika selvät, kun vastaan asettui VesVi, jolla kaudella ainoastaan yksi tasuripiste saaliina. Pojat lähti taistoon kuitenkin täydellä höyryllä, vaikka vastustajan vahvuus oli 8 pelaajaa+maalivahti, mutta sitäkin taistelunhaluisempi. Ensimmäinen erä päättyi meidän hyväksi 0-5, mutta ei kovin helpolla kuitenkaan.

Toiseen erään oli ilmeisesti jäänyt meiltä ylänappi auki, ajassa 17.56 VesVi pääsi yllättämään komealla maalilla Eetun. Tämä tosin jäi heidän ainokaisekseen, kun ampparit takoi lukemiksi 1-13 pelikellon näyttäessä 37.47 ja tuomarin viheltäessä kolmesti. Maalierolla keskeytyi tämä taisto ja kaksi pistettä matkaan ja sarjan kakkostila vahvistui. Tämän pelin tehoilijat olivat Juuso 2+2, Verkku 2+0, Luca 1+2, Tommi 1+2, Kasimir 1+1, Joona 1+1, Santeri 1+1, Paavo 1+1, Aleksi 1+0, Roope 1+0, Iiro 1+0.