M1: Miesten edustuksen täydellisen viikonlopun kattava juttupaketti

Miehet edustus

KATTAVA JUTTUPAKETTI VIIME VIIKONLOPUSTA:

PIKKUFINAALI 30.1.2016 O2JKL-Tikkurilan Tiikerit sekä 31.1.2016 O2JKL-FoSu

PIKKUFINAALI: O2JKL-Tiikerit

Härkäviikon yksi välietappi oli tämä Suomen Cup:n Pikkufinaali. Härkäviikolla koeteltiin Ampparien kuntoa, jota oli rakennettu kesästä saakka. Tätä päivää oli odoteltu joukkueen sisällä jo vesikielellä todella kauan. Ottelupäivänä joukkueen teemoina oli nauttia näin ainutlaatuisesta kokemuksesta, joka ei varmasti unohdu koskaan sekä jättää jokainen voimanripe askiin. Ottelun jälkeen voidaan olla tyytyväisiä kun jokainen on antanut kaikkensa, riitti se voittoon tai ei. Ei varmasti tule kovin monelle tällaista mahdollisuutta pelata pikkufinaalissa ja vieläpä kotikaupungissa. Tuleva tilanne oli siis todella herkullinen ja on painotettava vielä ainutkertaista mahdollisuutta.

Ampparit saapuivat hallille jo hyvissä ajoin, koska olivat tulleet seuraamaan päivän muita finaaleja ja täten hakemaan lisää pelifiilistä. Naisten finaalissa oli jo loistava tunnelma ja se viimeistään räjähti käsiin kun miesten finaalin edustajat saapuivat kentälle. Oli siis tiedossa taattua salibandyviihdettä. Illan pääotteluhan luonnollisesti oli 18.30 alkava miesten pikkufinaali, jossa Ampparit pääsisivät viimein irti. Pukukoppiin siirryttäessä Amppareissa vallitsi täydellinen itseluottamus, nautinto tulevasta sekä odottava tunnelma’’alkaispa jo’’. Otteluun tehdyt alkuvalmistelut olivat kunnossa: yleisö valmiina, huoltopöydällä kaikki valmiina, valmentajat valmiina sekä itse pelaajat valmiina. Nyt oli kyseessä lähdön aika eli voittaako O2JKL Miesten Edustusjoukkue ensimmäisen arvovoittonsa ja tekisi täten myös seurahistoriaa.

Ensimmäinen erä lähti käyntiin, havaittavissa pientä tukkoisuutta molempien joukkueiden toimesta. Peli oli tarkkaa ja molemmat kyttäilivät kaverin mahdollisia virheitä, joista voisi sitten rokottaa. Molemmissa päissä nähtiin vaarallisia tilanteita, mutta kumpikaan joukkue ei onnistunut maalin teossa. Erä jatkui tasaisena ja yleisö nautti loistavasta salibandyviihteestä. Reilu minuutti erän puolivälin jälkeen syntyi ottelun avausmaali Tiikereiden toimesta ja sekös hiljensi monitoimitalon yleisöä. Maali syntyi ajoissa 11.50 Timo Hinttaniemen lavasta ja tähän syötön sai Niklas Kokljuschkin. Tämän jälkeen otteluun tuli lisää vauhtia, mutta kuitenkin järkevä pelityyli pysyi molemmilla hanskassa. Ampparit pääsivät kokeilemaan maalintekoa lukuisia kertoja, mutta kuitenkin ilman toivottua tulosta. Pari minuuttia ennen ensimmäisen erän loppua Tiikerit vankensi johtoaan siirtymällä 0-2 johtoon ajassa 17.51. Maalimerkinnän tästä pokkasi Lauri Lehtonen, hänen laukoessaan pallon maaliin lukuisista O2 peittoyrityksistä huolimatta. Mutta eivät Ampparit tästä laittaneet päätään pensaaseen sillä monitoimitalon yleisö räjähtää ajassa 18.31 kun Arttu Kurki heittää maalille keväisen kaaripallon ja Matias Siikki lyö irtokarat sisään. Peli siis 1-2 ja tunnelma katossa. Näihin lukemiin päättyi myös ensimmäinen erä. Erän torjunnat O2 Tikkanen 5 ja Tiikerit Forsblom 7.

Ennen toista erää erätauolla painotettiin uskaliaisuutta sekä edelleen ottelusta nauttimista. Kopissa vallitsi todella vahva itseluottamus. Toinen erä käynnistyi Ampparien kannalta hiukan nahkeasti sillä ajassa 20.16 O2-puolusta M.Manninen komennettiin kahden minuutin istunnolle mailaan lyömisestä. O2 alivoima toimi ja viimeisenä lukkona Tikkanen otti tarvittavat torjunnat, joten tämä alivoima kestettiin. Selvitetystä alivoimasta kerätty lisäpuhti toi tulosta noin minuutti alivoiman päättymisen jälkeen kun O2 tasoitti ottelun 2-2:een pelikellon näyttäessä 23.05. O2:n toisen maalin iski Henri Eskelinen ja syötön tähän tarjosi Kapteeni Lempinen. Peli jatkuu nopea tempoisena sekä fyysisenä ja molemmilla on tilaisuuksia siirtyä johtoon, mutta kuitenkaan lisämaaleja ei hetkeen nähty. Ajassa 28.21 tarjotaan O2:lle mahdollisuutta siirtyä 3-2 johtoon kun Tiikereiden Teemu Hartikainen komennetaan kahden minuutin huilille mailan nostamisesta. Ylivoimalla nähdään loisteliaita kuvioita ja mitä laukauksia, mutta kuitenkaan pallo ei löydä tietänsä vastustajan verkon perukoille. Seuraava maali syntyi ajassa 32.50 kun Tiikerit siirtyi 2-3 johtoon Timo Hinttanimen toisella maalilla ja tähän syötön tarjoili jälleen Kokljuschkin. Eikä kulu kuin reilu puoli minuuttia edellisestä niin Tiikerit siirtyi jo 2-4 Lauri Peltolan maalatessa ja Hartikais Teemun syöttäessä. Mutta ei Ampparit tästä lannistuneet vaan loivat liukuhihnalta vaarallisia maalintekotilanteita, mutta kotiyleisön harmiksi lisämaaleja ei toisessa erässä enään nähty kotijoukkueen puolesta eikä kylläkään vierasjoukkueen puolestakaan. Kahden erän taistelun jälkeen tilanne on 2-4 Tiikereille. Toisen erän torjunnat O2 Tikkanen 6 ja Tiikerit Forsblom 7. Mitään ei tässä vaiheessa vielä ollut menetetty.

Toisella erätauolla kerättiin vähän lisäenergiaa kukin omalla tavallaan, mutta jääkööt tavat salaisuudeksi. Pukuhuoneessa vallitsi täydellinen keskittyminen ja nautinnon tunne sekä varmuus siitä, että kun kellossa on 60 minuuttia täynnä, niin tässä pukukopissa juhlitaan Suomen Cupin Pikkufinaalin voittoa. Sillä ollaan tällä viikolla tultu aikaisemmin takaa ohi ja miksei nytkin!

Kolmas erä käynnistyi aivan samalla tavalla kuin aikaisemmatkin kaksi erää molempien tarkkaillessa toistensa mahdollisia virheitä sekä pelin temmon pysyessä korkealla ja viihdyttävänä. Kuitenkin erän pari ensimmäistä minuuttia tahkottiin ilman maaleja. Ajassa 43.23 Tiikereiden Tuomas Sippola lähetettiin miettimään tekosiaan kahdeksi minuutiksi mailaan lyömisestä, seuraa O2 ylivoma. Ja eihän sitä kulu kuin vajaa 20 sekuntia kun Tepposen taikasauva heilahtaa kermaleivoksen arvoisesti Henri Eskelisen lapaan ja hän puttaa pallon epäröimättä maalin perukoilla, tilanne 3-4. Tästä saatu kavennus johti hurmokseen yleisössä ja jokaiseen Ampparipelaajaan. Ampparileirissä käynnissä loistava hurmos ja tätä hurmosta nostatti entisestään Sami Keinänen, joka tasoitti ottelun 4-4:ään ajassa 46.48, syötön tarjoili kukas muukaan kuin tohtori Tepponen. Kyllä on nannaa.. Noin minuutti tästä ja Amppareille kertyi taivaalle mustia pilviä kun Vesa Sivula komennettiin vaarallisesta pelistä kahden minuutin jäähylle.’’ Tämä jäähy on kestettävä ja kyllähän me se kestetään, jos me päätetään ja mehän päätetään se’’ huudot raikui vaihtopenkillä. Tiikereiden ylivoimalla oli jälleen vaarallisia tilanteita O2 maalilla, mutta alivoiman erikoissepät sekä maalivahti Tikkanen nollasivat Tiikereiden vaaralliset yritykset olemattomiksi. Kun alivoima oli selätetty kahden minuutin lisäraastamisen jälkeen, oli aika lyödä lisää pökköä pesään. Ja tämä pökön lisääminen tuottaakin toivottua tulosta kun Kapteeni Lempinen siirtää O2:n ensimmäistä kertaa johtoon ajassa 50.51 ja tähän namupassin tarjoili Henri Eskelinen!! Samassa ajassa Tiikerit ottivat aikalisän. Pelimiehen kymppi on käynnissä ja tilanne on kutkuttava 5-4 O2:lle. Ei varmasti Tiikereiden aikalisällä painotettu jäähyjen ottamista, mutta kuitenkin Tiikerit joutuivat minuutti aikalisän jälkeen kahden minuutin istunnolle ja jäähyn kärsi Olli Rinne. Ampparileirissä käynnissä ollut FLOW-tila ja nyt saatu ylivoima, niin mitä siitä nyt pystyikään odottaa. Kyllä, O2 siirtyy 6-4 johtoon ylivoimalla ajassa 51.41 ja maalintekijänä kapteeni Lempinen sekä syöttäjänä jälleen taikasauvan omistava Ilkkaa Tepponeeen! Peli siis 6-4 O2:lle. Reilu viisi ja puoli minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua O2 komennetaan kahden minuutin jäähylle syynä vaarallinen ja kärsijän Ilkka Tepponen. Kuinka Ilkka voi saada vaarallisesta pelistä 2 min? Kuitenkin Tiikerit eivät onnistu ylivoimalla maalinteossa, sillä O2 alivoima ja Tikkanen maalilla hoitivat tilanteet erittäin loistavasti. Puoli minuutti kerettiin pelaamaan 5vs5 kun Tiikereiden kavennus koki kovan kolauksen kun Huttusen Henry ohjattiin kahden minuutin istunnolla estämisestä ajassa 57.02. Ampparit pitivät palloa mallikkaasti ja mitään sulamisen merkkejä ei ollut näkyvissä. Ajassa 58.43 O2 saa rangaistuksen estämisestä ja syyllinen ohjattiin jäähyaitioon. Samassa ajassa Tiikerit ottavat maalivahdin pois ja hakevat miesylivoimalla vimmatusti kavennusta, mutta tuloksetta sillä O2 lyö pallon tyhjään rysään Henri Eskelisen toimesta ajassa 59.02. On siis vajaa minuutti aikaa kun voi alkaa O2 juhlat, mutta pelataan loppuun asti vielä. Pelikellon näyttäessä 59.42 Tiikerit saavat vielä rangaistuksen kun Timo Hinttaniemi rikkoo O2 hyökkääjää maalintekotilanteessa ja tästä myös annettaan O2:lle rangaistuslaukaus. Rangaistulaukausta lähti suorittamaan JP-Mannien, mutta veto painui päätyseinille ja lisämaalia ei tullut. Vielä kymmenen sekuntia ennen loppua O2-maalilla on käynnissä vaarallinen maalijohtava tilanne, mutta Tikkanen tilkitsi pallon allensa. Tiikerit hyökkääjän Kokljuschkininin tultua sörkkimään mailallansa O2-maalivahti, saapuivat O2-puolustuksen poliisit voimalla tilanteeseen ja poistivat häiriötekijän maalinedustalta voimakkaasti. ’’Tännehän et tule rämbläämään’’ lausui M.Manninen. Tästä tilanteesta kaksi sekuntia ja sama Kokljuschkin vielä jäähylle, syynä väärä etäisyys vaparista. Jäljellä kahdeksan sekuntia, sekunnit kuluvat ja summeri soi: Se tietää sitä, että O2-JYVÄSKYLÄ ON TEHOSPORT SUOMENCUP 2015-2016 PIKKUFINAALIN VOITTAJA!!!! AIVAN MAHTAVAA!! JA PIENET JUHLAT VOIVAT ALKAA!
Kolmannen erän torjunnat O2 Tikkanen 7 ja Tiikerit Forsblom 4

Kiitoksia Tiikereille loistavasta pikkufinaalivastuksesta ja suuri kiitos runsaslukuiselle yleisölle (314 katsojaa)!
Tämä voitto oli suurimman osan O2JKL:n pelaajien yksi uran kohokohta ja vielä millä tavalla! Kerrassaan huikea kokemus: PIKKUFINAALIN VOITTO KOTIKENTÄLLÄ. Sekä samalla O2-Jyväskylän miesten edustuksen ensimmäinen iso arvovoitto.
Tästä saavutuksesta nautitaan vielä pitkään! Twitterin puolella ollaan hoidettu homma myös yhtä hyvin! Kuulemma hyvää viihdettä.

31.1.2016 O2JKL-FoSu

Pikkufinaalin jälkeisenä päivän oli jostain kumman syystä runkosarjan kärkikamppailu Forssan Suuppareita vastaan. Edellisenä iltana nautitut muutamat juhlahiivat varmasti painoivat Ampparipelaajien jaloissa ja valmennuksen pääkopissa. FoSu lupasi tuoda jaffoja, mutta ei näkynyt. Mennään siis itse otteluun:
Ottelun alkaessa oli huomattavissa pientä uupumusta, mutta eipä se paljoa vaikuttanut kun ampparit siirtyivät kolmen peliminuutin jälkeen 1-0 johtoon. Peli jatkuu yllättävän vauhdikkaana ja tasaisena. Molemmilla on omat paikkansa lisätä maalitiliään, mutta ei mene niin ei mene. Reilut 18 minuuttia tahkottiin 1-0 tilanteessa kunnes Fosu tasoitti 1-1:een ja vajaa minuutti tasoituksesta Forssan pojat siirtyivät 1-2 johtoon. Näihin lukemiin myös ensimmäinen erä päättyi. Torjunnat O2 Tikkanen 7 ja FoSu Järvinen 4.

Toisen erän alku oli erittäin huono Ampparilaumalta. Ensin ajassa 21.49 Fosu 1-4 johtoon ja muutama minuutti tästä Fosu 1-4 johtoon. Oli siis aika herätä tähän toiseen erään. Minuutti 1-4 maalista niin O2 kaventaa Vesa Sivulan toimesta joka laukoo pallon vastustamattomasti vieraiden maalin ylälaaseriin. Ja pakkien show senkus riehaantui tästä edellisestä maalista kun torjunnan jälkeen Tikkanen antaa Laukkalalle pallon maalinedustalle ja Laukkala polkaisee käyntiin sellaisen show:n, jota ei ole nähty edes Silja Europa:lla uutenavuotena. Aivan uskomaton coast to coast maali! Toisen erän puolivälissä Laukkala komennetaan heppoisesti kahden minuutin jäähylle. Fosulla on omat paikkansa mutta alivoima ja maalivahti kestävät Forssalaisten yritykset. Noin kuusi minuuttia ennen erän loppua kapteeni Lempinen lyö pallon maaliin ja sehän tarkoittaa sitä, että pelin tasan 4-4. Minuutti ennen toisen erän loppua puolustaja Laukkala tekee illan toisensa JP-Mannisen syötöstä. Näistä lukemista kolmanteen erään. Torjunnat O2 Tikkanen 11 ja Fosu Järvinen 6

Kolmannen erän alku on aivan kuin uusinto toisesta erästä: Fosu latoo pikatahtiin kaksi maalia ja siirtyy 5-6 johtoon ajassa 45.00. Tästä alkoikin sellainen kissa ja hiirileikki, molemmat joukkueet takoivat vuorotellen muutamat maalit. Ensin O2 ajassa 46.35 tilanteeksi 6-6(Eskelinen,Lempinen), sitten Fosu 6-7 ajassa 50.03 ja O2 tasoitti jälleen ajassa 50.37 (JP-Manninen, OM-Karttunen). Kolme minuuttia tästä ja Fosun Grönfors kahden minuutin jäähylle vaarallisesta pelistä. O2 ei saa toivottua johtomaalia aikaan ylivoimalla, joten sitä vielä odotellaan. Kuitenkin ajassa 56.19 O2 siirtyy johtoon ja maalintekijänä illan kolmannellaan Tuomas Laukkala ja täten hatut saivat lentää. Fosu kokee kovan kolauksen tasoitusta yrittäessään kun Leevi-Werneri Kainulainen kommennetaan kolme minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua kahden minuutin rangaistukselle. O2 pitää palloa kunnes pallo pompsahtaa laidan yli ja Fosu saa täten mahdollisuutensa käyttää aikalisän. O2 raastaa loppuun saakka ja voittaa Forssalaiset 8-7 lukemin. Kolmannen erän torjunnat O2 Tikkanen 8 ja Fosu järvinen 13.

Voidaan sanoa että härkäviikosta selvitty täysin pistein. Nyt on aika huilata päivän verran ja kääntää katseet tulevaan.

O2JKL:n valmennuksen mietteitä menneestä härkäviikosta:

Päävalmentaja Ilkka Peltonen:

’’ Todellinen härkä viikko takana. Torstain Dux peli oli hiukan nihkeää tekemistä kokonaisuudessaan ja taisi hiukan jo ajatukset olla Suomen Cupin pikkufinaalissa. Sarjan kannalta tärkeät 2 pistettä kuitenkin matkaan. Vanha sanonta on että, huono kenraali harjoitus tietää hyvää ensi-iltaan. Ja näin myös kävikin. Suomen Cupin pikkufinaali oli tiukka heti alusta alkaen. Meidän otteissa näkyi pieni hermostuneisuus. Tosin Tiikerit pelasivat erittäin kurinalaista ja virheetöntä peliä. Joukkueessa kuitenkin on kova luotto omaan tekemiseen. Kolmanteen erään pelaamiseen löytyi tarvittava rentous ja sitten meitä ei enään pysäyttänyt mikään. Tiikerit pelasivat omilla vahvuuksilla siihen asti kun puhti riitti. Hieno matsi molemmilta joukkueilta. Pienien juhlien jälkeen sunnuntaina piti taas kerätä ajatukset erittäin tärkeiden pisteiden saavuttamiseksi. Ottelun aikana jouduttiinkin turvautumaan tiivistämiseen peluutuksessa, jotta tarvittavaa herätystä saatiin. Siltikin ukot jaksoivat hyvin päättää tämän henkisesti ja fyysisesti rankan viikon. Kesällä tehdyt pohjat fysiikan suhteen ei ole mennyt hukkaan. Viikonlopun onnistujiin voidaan laskea koko joukkue. Jokainen tiesi oman roolinsa ja jokainen täytti tonttinsa. Jos jotain pelaajia pitää nostaa esille, niin Kermaleivoksia tarjoileva ja 2kk tauon jälkeen kentälle palannut Ilkka Tepponen. Suomen Cupin maalikuninkuuden voittanut Henri Eskelinen sekä yksi valtakunnan kuumimmista pelaajista tällä hetkellä, joukkueen kapteeni Joni Lempinen. Myös oma juniorimme Arttu Kurki pelasi parhaat pelinsä miestensarjoissa.’’

Valmentaja Ismo Nybacka:

’’Alkuviikosta asti harjoituksissa oli hyvä pöhinä päällä. Ensimmäistä kertaa tällä kaudella saatiin harjoituksiin neljä kentällistä. Myös sairastuvalta kuului positiivisia uutisia, kun Tepponen päätti olevansa pelikunnossa. Torstain DUX-peli toimi meille erittäin hyvin kenraaliharjoituksena, jossa pystyimme kokeilemaan niitä koostumuksia joilla oli tarkoitus lähteä lauantaina liikkeelle. Tiikereistä meillä ei paljonkaan ollut ennakkotietoja, joten päätimme lähteä rauhallisesti tarkkailemaan mitä vastustaja tekee. Oletuksena oli että kaveri on tottunut hieman hidastempoisempaan peliin kuin mitä meidän joukkue.

Ensimmäinen erä oli todella tarkkaa pelaamista molemmilta joukkueilta. Meille sattui kaksi henkilökohtaista virhettä, joista vastusta rankaisi heti. Pystyimme kuitenkin luomaan kokoajan potentiaalisia maalintekopaikkoja ja omassa päässä saimme 5vs5 pelissä pidettyä vastustajan poissa parhailta maalintekosektoreilta. Erän loppuun saimme tärkeän kavennusmaalin, joka hieman vapautti tunnelmaa vaihtopenkillä. Ensimmäisen erän jälkeen ote alkoi siirtymään meille. Suurin jännitys näytti olevan poissa ja pääsimme vaihto-vaihdolta paremmin niskanpäälle. Vastustaja kuitenkin rankaisi kahdessa peräkkäisessä vaihdossa meidän omista virheistä. Tässä vaiheessa siirryimme kahteen kenttään, että saisimme vastustajan hyvän vaiheen katkaistua. Erä mentiinkin sitten loppuun kahdella kentällä. Mitään merkittävää parannusta ei kuitenkaan omassa pelissä näyttänyt tulevan, vaikka pelasimme kahdella, joten päätimme että lähdetään viimeiseen erään rullaamaan hyvällä temmolla ja otetaan kolme kenttää käyttöön. Heti kolmannen erän alusta peli näytti siltä että jokaisessa vaihdossa saadaan hyviä tilanteita ja että on vain ajan kysymys missä vaiheessa tullaan rinnalle ja ohi. Rinnalle tultiin 13 minuuttia ennen loppua ja 9 minuutin kodalla menimme ensimmäisen kerran johtoon. Johto-osuman jälkeen ei voittajasta ollut enää epäselvää. Vastustajalta oli bensa loppu ja meillä oli taas hyvä momenttumi päällä. Loppu oli enää numeroiden kaunistelua. Täytyy olla erittäin tyytyväinen koko joukkueen pelaamiseen. Lauantaina uhrauduttiin ja muistettiin välillä liikuttaa palloakin. Vaihtoaitiossa aisti ensimmäistä kertaa yhtenäisen joukkueen, joka on päättänyt voittaa.

Lauantain hyvä tekeminen siirtyi loistavasti sunnuntain peliin mukaan. Vaikka valmistautumien ei tähän peliin ollut paras mahdollinen, niin olimme heti alusta asti mukana pelissä. Sunnuntaille emme saaneet Happeen A junioreista yhtään apuja, joten jouduimme muuttamaan hieman ketjukoostumuksia. Lauantain pelistä poikkeuksena oli se että tällä kertaa vastustajan tekeminen oli meillä tiedossa paremmin kuin hyvin. Fosu on pelannut jo pari vuotta samalla tavalla, joten pelillisesti sieltä ei mitään yllätyksiä tullut. Pääsimme nopeasti johtoon, vaikka peli oli melkoisen tarkkaa. Fosu tuli erän loppuun tasoihin ja taas seuraavassa vaihdossa johtoon. Toisen erän alku oli meiltä heikko. Fosu pääsi nopeasti jo kolmen maalin karkumatkalle. Tässä vaiheessa taas siirryimme kahteen kenttään. Tällä kertaa se tuotti paremmin tulosta ja Sivalan sekä Laukkalan tehdessä lähes identtiset coast-to-coast maalit. Toinen erä pelaattii melkein kokonaan kahdella kentällä. Yllättävän vähän näkyi silti otteissa väsymystä, vaikka tämä oli jo neljän peli seitsemän päivän sisään. Viimeinen erä mentiin pääsääntöisesti kolmella kentällä. Kaikki kentät pystyivät tasapainoisesti haastamaan vastustajan kentälliset, joten sen suurempaan tiivistämieseen ei ollut tarvetta. Tällä kertaa Oltiin omassa päässä hieman fosua tarkempia, mikä ratkaisi meille voiton. asti pikkufinaalin voitto ja maukas päänahka fosusta auttaa joukkuetta vielä parempaan vireeseen kohti kevättä.

Kokonaisuutena kun ajatellaan viikonloppua niin voidaan todeta, että vaikka aluksi kaavailtiin neljän pelin viikkoon koituvan kapealla materiaalilla olevan joukkueemme kohtaloksi, niin nyt kävi päin vastoin. Pääsimme pelaamaan jokaisen pelin melko tasaisesti kolmella kentällä kuormittamatta avainpelaajia liikaa. Tiiviillä pelirytmillä pysyy pelituntuma hyvänä. Toivottavasti pikkufinaalin voitto ja maukas päänahka fosusta auttaa joukkuetta vielä parempaan vireeseen kohti kevättä.’’

Valmentaja Jukka-Pekka Taskinen:

’’Pikkufinaali oli tasaista pallollista peliä. Alkuun Tiikerit hallitsi palloa enemmän ja oli sitä kautta vaarallinen, mutta peli kääntyi meidän eduksi ottelun puolivälissä. Sunnuntaina Fosua vastaan peli oli enemmän fyysistä vääntöä. He pääsivät niskän päälle heille ominaisten kaukolaukausten ja hyvän maalineduspelaamisen ansiosta. Paransimme omaa puolustuspeliä sekä pallollista peliä ja sitä kautta saimme väännettyä todella ISOT pisteet meille. Loistava viikonloppu koko porukalta. Ei voi olla muuta kuin ylpeä joka jätkästä ja kahdesta nousujohteisesta pelistä.’’