Ilmoittaudu mukaan C2-, C1- ja B-ikäluokkiin – harjoittelu käynnistyy huhtikuussa

Ilmoittaudu nyt mukaan O2-Jyväskylän vanhimpien poikajunioreiden joukkueisiin kaudelle 2020-2021. Ikäluokat A, B, C1 & C2 muodostavat Ampparien huipulle tähtäävän pelaajapolun. Ikäluokkien edustus- ja kilpajoukkueiden lisäksi B- ja C-junioreissa on mahdollista pelata harrastejoukkueessa, jossa harjoittelua on määrällisesti vähemmän.

 

B-pojissa pelattiin päättyneellä kaudella laajalla rintamalla, kun edustusryhmä surisi SM-sarjassa ja kilpa- sekä harrasteryhmä aluesarjassa. Kaudella 2020-2021 B-poikien ikäluokan muodostavat 2003-2004 syntyneet juniorit, jotka ovat ensimmäistä kertaa samassa ikäluokassa. Uudelleenrakentamista onkin varmasti luvassa runsaasti, mutta aivan kaikkea ei tarvitse aloittaa alusta, sillä rakentamista jatketaan tutussa johdossa. B-poikien ikäluokan vastuuvalmentajana kolmatta vuotta putkeen jatkaa seuran valmennuspäällikkönäkin toimiva Tuomas Pulkkinen.

B-ikäluokkaa useamman vuoden valmentaneena Pulkkinen odottaa tulevalta kaudelta isoja kehitysloikkia niin yksilö- kun joukkuetasolla:

”Useampi -03 ja -04 syntynyt pelaaja pääsi jo viime kaudella kokeilemaan B-poikien SM-sarjan tasoa. Tulevalla kaudella kyseisten pelaajien on aika kasvaa rivipelaajista johtajiksi. Olen varma, että pystymme ottamaan motivoituneiden pelaajien kanssa isoja kehitysaskeleita ja toivottavasti näemme mahdollisimman monen B-juniori-ikäisen murtautuvan myös A-junioreiden joukkueeseen kauden aikana. Olen valmis käärimään hihat ja ryhtymään hommiin – ennenaikaisesti päättyneeltä kaudelta jäi runsaasti intoa tulevan rakentamiseen!”

B-poikien ikäluokkaan voivat ilmoittautua 2003 syntyneet ja nuoremmat pelaajat (poikkeustapauksessa myös -02 syntynyt voi ilmoittautua yli-ikäisenä). Ikäluokkaan muodostetaan edustus ja kilpapeliryhmä. Ikäluokan toimintaan kerätään ilmoittautumisia 26.4.2020 asti ja ikäluokan harjoittelu alkaa 27.4.. Tämän jälkeen ikäluokkaan otetaan pelaajia vain, jos ikäluokassa on vielä tilaa. Ikäluokan maksimikoko on 6 maalivahtia + 40 kenttäpelaajaa. Mikäli ilmoittautumisajan puitteissa ikäluokkaan ilmoittautuu enemmän pelaajia kuin ikäluokan maksimimäärä, otetaan kaikki pelaajat mukaan toimintaan ja ikäluokan toimintasuunnitelmaa muutetaan. Harrasteryhmään voi ilmoittautua mukaan seuran junioripäällikölle kevään, kesän ja syksyn aikana.

Lisätietoja ja yhteydenotot:
Tuomas Pulkkinen
040 966 3816
tuomas.pulkkinen@o2-jkl.fi

ILMOITTAUDU IKÄLUOKAN TOIMINTAAN TÄSTÄ (Google Forms)

 

08.04.2020

Share |