O2-Jyväskylä Naiset 2 - O2-Jyväskylä Naiset 3

Päivän toiseen peliin tavoitteenamme oli hoitaa puolustuspää hyvin ja päästä yllättämään nopeilla vastahyökkäyksillä. Pelata asenteella ja tahdolla, vaikka vastajoukkue onkin kokeneempi.

 

Ensimmäinen erä oli yhtä maalitykitystä, maaleja tykitettiin yhteensä seitsemän puolin ja toisin. Saimme tehtyä avausmaalin ja tästä saimme tahtoa jatkaa vasta alkanutta peliä asenteella. Maalista vastasi kapteenimme Maiju ”Aito” Peltomaa #77 pistämällä pallon maaliin maskin ohitse pelikellon näyttäessä 00:52! Syötön Maijulle toimitti Henna Julkunen #4. Naiset 2 tekivät ensimmäisessä erässä yhteensä viisi maalia. Joukkueemme toisesta maalista vastasi Eveliina Vuorman #22 syötön saanut Taija Mitronen #72 pitämällä palloa itsellään poisotto yrityksistä huolimatta ja vetämällä pallon maalin itse pienestä kulmasta.

 

Toiseen erään skarppasimme puolustuksessa ja vetojen peittämisessä. Naiset 2 joukkueella oli huomattavasti vaikeampi päästä yrittämään maalintekoa. Kuitenkin vastustaja sai tehtyä kolme maalia lisää. He tarjoilivat meille myös ylivoimaa, joista toisen saimme hyödynnettyä kolmannen erän alussa. Nina Lager #24 pääsi Maiju Peltomaan #77 syötöstä vapaasti vetämään tarkan vetonsa vastustajan häkkiin! Peli päättyi lopulta taidokkaan O2-Jyväskylä naiset 2:sen 9-3 voittoon. Pelillisesti pelasimme kuitenkin aivan eri tasolla kuin ensimmäisessä pelissä. Toki hyvin pelaavaa vastustajaa vastaan tuleekin usein pelattua paremmin.

 

Viimeisen pelin vähiten paskimmaksi pelaajaksi palkittiin Nina Lager #24 ja mustelmat puolestaan sai Maiju Kuitunen #17. Yhteistyökumppanimme Parturi-Kampaamo Sirpa palkitsi turnauksen parhaimmaksi pelaajaksi Jenna Javanaisen #63, joka näytti asenteensa ja kehityksensä peleissä. Haluamme kiittää myös tänään viltissä olleita pelaajia ja huoltajaa, sillä jokainen on tärkeä pelaaja joukkueellemme oli sitten kentällä tai ei. Saimme heiltä kannustusta ja hyviä huomioita peleistä, lisäksi he kokosivat erinäköisiä tilastoja pelaamisesta. Kiitos heille! <3

 

Tavoitteenamme onkin nyt treenata peleistä esille nousseita kehityskohtia ja oppia tuntemaan toisemme pelaajina paremmin. Treenillä ja yhteisellä tekemisellä saamme pelin kulkemaan paremmin ja tasapäistettyä joukkueemme taitoja. Pelaamaan pääsemmekin piakkoin, sillä seuraava turnaus pelataan jo 20.10 Hämeenlinnan Nummikeskuksessa, jolloin saamme vastaamme Riemun ja MIG II:sen.

09.10.2018

Share |