O2-Jyväskylä Naiset 3 - Multiants

Tavoitteena ensimmäiseen peliin oli saada peli kulkemaan, pelata asenteella ja pitää mieli rauhallisena. 1. erä oli meiltä pelituntuman hakemista. Saimme aikaiseksi avausmaalin Maiju Kuitusen #17 pallonryöstön johdosta. MultiAnts pääsi kuitenkin suhteellisen nopeasti tasoittamaan ja laukoivat he vielä yhden maalin etumatkan. Seuraavaan erään lähdettiin siis takaa-ajotilanteesta. Erän loppua kohden pelimme alkoi pyöriä paremmin, vaikka Antsit pääsivät rokottamaan.

 

2. erä sujuikin pelillisesti meiltä mallikkaammin. Halitsimme peliä suurimmaksi osaksi ja saimme aikaan hyviä tilanteita, mutta pallot eivät vain uponneet maalin sisään asti. MultiAnts pääsi tekemään tässä erässä kolmannen maalinsa. Antsit tarjosivat mahdollisuutta kiriä ottamalla jäähyn, mutta he hoitivat alivoimansa ärhäkkäästi, joten tilaisuus jäi meiltä hyödyntämättä.

 

Viimeiseen erään lähdimme mielessä mahdollisuudet kiriä. Pelimme oli ajoittain hyvää ja hallitsevaa, mutta jostain syystä pelimme myös rakoili paljon. Otimme liian monta pelaajaa kentällä- jäähyn, mutta saimme alivoimamme toimimaan ja saimme pidettyä maalin puhtaana. Pääsimme myös koettamaan uudestaan ylivoimaa viimeisillä minuuteilla ja pelasimme kuudella kenttäpelaajalla. MultiAntsilaiset saivat kuitenkin pallon haltuunsa ja tekivät neljännen maalinsa. Näin ollen peli päättyi 1-4 MultiAntseille.

 

Joukkueellamme on tapana palkita pelin vähiten paskin ja eniten peittoja tehnyt pelaaja. Vähiten paskimman pelaajan palkinnon sai Eeva Hänninen #11 ja eniten mustelmia otti Eveliina Vuorma #22.

09.10.2018

Share |