M1: Tappiollinen viikonloppu sai jatkoa sunnuntaina

O2-Jyväskylä – M-Team 1-8

Viikonlopun toisissa tansseissa monitoimitalon koti”parketille” vastaan asettui M-Team. M-joukkueella oli ollut matkalla hieman ongelmia ja ottelu päästiin aloittamaan vasta 13:30 alkuperäisen 13:00 sijaan. Matkasta oli myös unohtunut vanha Ampparilegenda Henri Eskelinen.

Ensimmäisessä erässä M-Teamin tekemisestä paistoi lyhyeksi jääneet alkuverryttelyt ja Ampparit olivatkin hyvin pelin päällä lähes koko ensimmäisen erän. Tämä ei kuitenkaan konkretisoitunut maalien muodossa vaan erän ainoat maalin iski vierasjoukkue. Ensimmäiselle erätauolle siis 0-2 lukemista.

Toinen erä alkoikin sitten siitä mihin edellinen oli jäänyt, M-Team 0-3 johtoon ajassa 22:34 Julius Jousen maalilla. Toinen erä olikin sitten kokonaisuutena Amppareilta melko heikko niin pelillisesti kuin myös tuloksellisesti. M-Team nousi ajassa 35:08 jo 0-5 johtoon. Edellisestä maalista oli ehtinyt kulua vain 14 sekuntia. Tässä vaiheessa Peltonen näytti penkin päästä tuomareille aikalisää ja Ampparit vetäytyivät pohtimaan, että mitä seuraavaksi. Puheista ei toimituksella tarkkaa tietoa ole, mutta sen jälkeen ainakin kenttäkaruselli pyörähti kierroksen jos toisenkin ja kokeiltiin muutamia muutoksia, kuitenkin ilman tuloksia.

Viimeiseen erään siis mentiin lähes nöyryyttävistä 0-5 lukemista. Eikä M-Team tähän suinkaan lopettanut. Se takoi vielä 0-6 ja 0-7 maalit. 0-7 maalista mainittakoon, että sen purkkiin suhautti ex-amppari Sampo Laukkala. Ismo Nybackalla sattui tässä tilanteessa pieni vahinko ja maila saattoi hieman hukkua, joka helpotti suuresti maalin syntymistä. Lopulta ajassa 54:12 sai kotijoukkuekin kuparisensa rikki kun puolustuksen jääkaappipakastin Juho Aijasaho laittoi pallon liikkeelle viivasta n 200km/h. Laukaus olisi mennyt noin 2 metriä ohi, mutta Kapteeni Joni Lempisen rautavuoren kokoinen olemus ja rinta olivat edessä, josta pallo pomppi ohi loistavan ottelun pelanneen Simo Metsikön. Maali merkattiin virheellisesti Aijasahon nimiin mikä edesauttoi sitä, että Ismo ”Pappa” Nybacka sai hieman kyseenalaisen syöttöpisteen. Tämän jälkeen M-Team rokotti O2:sta vielä kerran eli summerin soidessa viimeisen kerran tulostaululla oli paljon puhuvat loppunumerot, 1-8.

Vähemmän yllättäen kaikki K-Rautapörssin pisteet matkasivat M-Teamin mukaan. Ottelun rytkijänä palkittiin 8 takaiskuosumasta huolimatta hyvin pelannut maalivahti Tommi Kauppinen, joka pelasti kotijoukkueen siltä, ettei vastustaja ihan kolminumeroisia tanssinut taululle.

Ottelun maalikooste löytyy meidän Youtube-kanavalta: https://www.youtube.com/watch?v=N8biEDFKepI

Seuraava ottelu Amppareilla on tulevana lauantaina kun bussi suuntaa Pohjanmaan lakeuksille, jossa vastaan asettuu Nurmon Jymy. Seuraavan kerran äyät pelaavat kotiyleisön edessä kun 11.11. vastaan saapuu SB Vaasa.

13.10.2017

Share |