N1: TPS vei hunajat mukanaan

Pisteet lähtivät turkulaisvieraiden matkaan TPS:n ollessa O2-naisia parempi lukemin 8-2. Pelistä jäi suoraan sanoen kakkamaku suuhun, koska kenttäkaverit olivat kadonneet tavallisilta tonteiltaan, vaihtaminen oli kuin kinkunsulatushöntsästä ja kaikkien kiukuksi vastustajakin oli vielä parempi. Raporttivastaava pyrkii löytämään pelistä positiiviset puolet oman mielenterveytensä vuoksi ja koska eteenpäin on mentävä.

Ottelu alkoi juhlatunnelmissa, kun maalilla operoiva muurimme Tanja ”Tane” Matilainen palkittiin 200 liigaottelun tultua täyteen. Lisäksi oli hienoa saada pelille lähes täysi rosteri pelaajia, kun norovirus ei päässytkään iskemään joukkueeseen armottoman käsienpesun ansiosta. Ensimmäisessä erässä oltiinkin vielä juhlamielellä mukana pelissä. Tähtihetkiäkin löytyi. Emmi Luoma höpläytti pujotellen koko kentän läpi ja tarjoili syötön Kiia Avikaiselle, joka puttasi pallon sisään ilmasta yhdellä kädellä. Tai siis maila yhdessä kädessä. Erän lopussa nollattiin myös hienosti TPS:n ylivoima, kun kolmella pelaajalla kyykittiin viittä turkulaista vastaan. Oltiin pallon edessä hyvällä prosentilla ja Tane poimi loput marjat talteen. Erätauolle tepasteltiin siedettävissä 1-2- lukemissa.

Toisessa erässä päästiin kokeilemaan ylivoimaa jopa kahteen otteeseen. Lähetetään terveisiä meidän Turun treenivahvistukselle Peppi Poikkeukselle, joka peitti noin kaikki O2-naisten vedot hienolla alivoimapelaamisellaan. Ylivoimasta ei sen enempää - pysytään siellä positiivisuuden puolella. Maalipaikkoja luotiin erässä kiitettävästi. Valitettavasti tässä maalipelissä ei lasketa paikkoja, vaan maaleja, joita TPS puolestaan namutteli 3 lisää ennen toista erätaukoa. Kolmas erä toi mukanaan O2-naisten pelin toisen maalin. Ykköskenttä rakenteli hienon kuvion, jonka jälkeen päädyttiin hakkaustalkoisiin vastustajan maalin eteen. Veera Jalkanen oli siinä miekkataistelussa etevin, seurauksena ”hanskat kattoon” -maalituuletus. Päätöserässä tuuletettiin toistakin maalia 2.kentän toimesta, mutta tuomari oli eri mieltä kotijoukkueen kanssa pallon olinpaikasta. Turkulaisvieraat kaunistelivat taululle lukemat 8-2, joka on toki huomattavasti mukavampi lukema kuin esimerkiksi 17-0. Ja upean kotiyleisön ja ampparijunnujen edessä oli taas hienoa pelata. Eikä siellä soinut hunajatahunajata-maalibiisi. Mennään siis posilla eteenpäin.

20.02.2017

Share |