N1: SB-Pron vieraana

Ampparinaiset matkasivat 18.2 SB-Pron vieraaksi ja ennen peliä ei liikaa lämmittelyaikaa jäänyt kun harhailimme pääkaupunkiseudulla tovin aikataulua pidempään kunnes pääsimme perille. Ei muutakun keväiseen maisemaan alkulämmöille ja kentälle!

Alkuhäslingistä päätellen olisi voinut luulla että ampparit olisivat hukassa kaukalon sisällä, mutta päinvastoin! Palloa saatiin pitää paljon, avaukset napsuivat kohdilleen ja paikkoja tuntui avautuvan kokeneen Pron puolustuspäässä. Pro sai kuitenkin ottelun avausmaalin luotua ajassa 6.56. Onneksi myös onnistumisia saivat myös ampparit ensimäisessä erässä kun Jessica Lustig iskee ensimäisen liigamaalinsa ja saa pallonn talteen ajassa 12.40! Erätauolle lähdettiin tiukassa 1-1 tilanteessa.

Toinen erä alkaa vauhdikkaasti kun puolustuspäässä Emmi Luoma saa ´vastustajan mailasta osuman kasvoihin josta automaattisesti 5 minuutin jäähy Prolle. Amppareiden 5 minuutin ylivoima on tehoton mutta saa kuitenkin yhden maalin aikaiseksi Jenni Kaipaisen mahtavasta rannarista ajassa 21.07. Valitettavasti mtös vastustaja onnistuu alivoimalla laittamaan pallon verkkoon ajassa 24.17. 30.27 vastustaja onnistuu jälleen mutta ei kauaa kun Jessica tällää toistamiseen ja kaventaa ajassa 33.43. Heti seuraavaan vaihtoon iskee Piia Niemi loistavan karvauksen jälkeen tilanteen 3-4. Erän loppuun vihulainen onnistuu kahdesti saamaan pallon verkkoon ajassa 34.47 ja toisen kerran ylivoimalla ajassa 38.35. Erätauolle lompsivat joukkueet tilanteessa 5-4.

Vaikka työtä tehtiin nöyrästi ja palloa saatiin hallita, oli vastustaja silti viisi kertaa viimeisessä erässä maalipaikoilla tehokas ja sai vierasjoukkueeseen välimatkaa liian pitkäksi. Pro sai jopa pyörittää 5-3 ylivoimaa kun ampparit onnistuivat saamaan kaksi jäähyä tiuhaan tahtiin. Pelin loppulukemat selvät 10-4 ja vaikka tulostaulu on karu, voi ampparit olla varmoja siitä että jokaiseen peliin lähdetään vähintäänkin kehittämään itseään ja joukkuetta. Näillä eväillä heti huomenna kotikaukaloon painimaan Turusta tulevan TPS kanssa!

#18

20.02.2017

Share |