M1: Otteluraportti Suomen Cup O2JKL vs RSS Panthers 8-3

Sunnuntaina Palokan urheilupyhätössä jatkettiin Suomen Cupin jatkajien selvittelyä ja vastuskin oli jo entuudestaan tuttu Panthers Riihimäeltä. Pelin henki oli karu kuin Putouksen Sketsihahmokilpailu eli voitolla jatkoon ja häviöllä lauluun. Sarja-avauksessa O2 oli maalin verran parempi ja tasaista vääntöä oli odotettavissa.

Ensimmäinen erä alkoi räväkästi ampparikomennossa kun jo parin minuutin pelin jälkeen kun Karttunen purjehti kentän poikki kantille ja lasetteli pallon takuuvarmasti tolpan kautta sisään. Henri Eskelinen lisäsi johdon Kuuselan syötöstä kahteen nollaan ja näissä numeroissa mentiin erätauolle. Harvinaista kyllä yhtään jäähyä ei ensimmäisessä erässä nähty.

Toisen erän puolessa välissä muuttuikin ääni pillissä tutumpaan suuntaan ja kolmen minutin sisään annettiin kotijoukkueelle kolme jäähyä. Panthers kavensikin näistä viimeisen aikana 4-1 mutta erän lopulla Pieksämäen pingviini Joni Lempinen vahvisti johtoa iskemällä vastaavasti ylivoimalla viiteen yhteen.

Kolmannen erän alussa Panthers sai pelin juonesta kiinni ja iski hieman onnekkaasti kaksi maalia kaventaen pelin 5-3. Tasaisen puurtamisen amppareiden osalta päätti Huuskon näyttävä kantalaukaus ylivoimalla ja vain hetkeä myöhemmin Panthers antoi toimitsijoille tekemistä juoksuttamalla kassariaan maalille ja pois. Maalivahdin ollessa pois oli myös O2:sen maalinteko-ongelmat tiessään. Ylivoimalla tyhjään maaliin osui Tuomas Pulkkinen ja hetkeä myöhemmin kahden punaisen väliin ja yhden alle pallon laittoi kukapa muukaan kuin Pieksämäen puhveli Joni Lempinen.

O2 jatkaa siis Suomen Cupin seuraavalle kierrokselle jossa vastaan asettuu PSS.

13.10.2015

Share |