M1: Otteluraportti O2JKL vs Ilves 5-6 ja.

Lauantaina Monnarilla O2 kohtasi liigassakin vierailleen Ilveksen. Etukäteen pallollisesti vahvaksi ja peliä taitavasti rytmittäväksi joukkueeksi tiedetty Ilves perusti pelinsä taitaviin yksilöihinsä.

Ensimmäisessä erässä O2 oli selvästi niskan päällä Ilveksen unohdettua jalkansa bussiin. Passiivisesti karvanneen Ilveksen pakka saatiin puhkottua hyvin ja aukot löydettiin myös puolustuksesta. Maalipaikkoja saatiin luotua runsaasti, mutta viimeinen terävyys viimeistelystä kuitenkin puuttui. Ensimmäiselle erätauolle siirryttiin kotijoukkueen johtaessa "vain" 3-1 Markus Mannisen maalatessa kahdesti ja Pieksämäen piisamin Joni Lempisen kertaalleen.

Toisessa erässä peli tasoittui ja Ilves sai enemmän otetta pelistä vaikkakin joutui istumaan kolme kaksiminuuttista. O2 rokotti kahdesti ylivoimalla, mutta Ilves käytti omat paikkansa hyödykseen ja tuli 4 minuuttia ennen summeria maalin päähän.

Kolmas erä oli erittäin tasaista vääntöä Ilveksen saadessa muutaman hyvän maalintekopaikan. Amppareiden maalilla loistavan pelin pelannut ja monta "MIKÄtorjuntaa" ottanut Sami Heikkinen kuitenkin nollasi yritykset näytöstyyliin. Erän lopulla kokenut kehäkettu Nyman pääsi rokottamaan riparista pelin tasoihin O2 puolustuksen tyylipuhtaasta puolinelsonista huolimatta.

Läpi kauden O2:sta vaivanneet perisynnit eli tehottomuus maalipaikoissa sekä jäähyily kostautuivat tällä kertaa karuimmalla mahdollisella tavalla, kun Monnarin parketti teki tepposet kotijoukkueelle. Pallo menettettiin keskialueella alivoimalla ja Kooveesta täksi kaudeksi tupsukorviin siirtynyt Jaakko Tiira tinttasi pallon alalaaseriin köllimään uunilohen välittömään läheisyyteen. Pisteet matkasivat siis tällä kertaa Tampereelle ja nuori ampparilauma maksoi tärkeitä oppirahoja loppukautta ajatellen. Maksoivatpa jotkut myös sakkorahoja mutta se onkin toinen tarina...

Seuraava kotiottelu ensi lauantaina jolloin vastassa Tottijärven Vauhti&Läikkäri

13.10.2015

Share |