N1: Porinoita Porvoosta

Käytiinpä pelaamassa yksi (1) ottelu Porvoossa tänään eli 23.1. Peli alkoi osimoilleen klo 18.30. Halusimme keskittyä erityisesti pelin alkuun ja olimmekin selvästi valmiita otteluun aina alkuvihellyksestä alkaen. Sähäkkä startti näkyi myös pöytäkirjassa, sillä ajassa 05:12 Tiia pistää pallon sinne missä mummo säilyttää keksejä (ylähylly). Allekirjoittanut ei kyllä muista maalia, mutta Tiian tuntien se ei voinut olla mikään lörppö toimitus lattiaa pitkin.

Olihan PSS:lläkin paikkansa. Noin kahdeksan minuuttia myöhemmin peli on jälleen tasan. Ensimmäisessä erässä ei tämän enempää maaleja nähty. Toisen erän alussa Emmille tuomittiin jäähy Pinjan rikkeestä. Alivoima toimi todella hyvin ja jos ei toiminut, Tane poimi loput pallot. Ajassa 27.46 PSS kuitenkin pääsi iskemään johtomaalin. Eipä se juuri haitannut, Tiia pisti pelin jälleen tasoihin tasan minuutti PSS:n osuman jälkeen. Ai ettien että kun olikin kutkuttavan jännittävä tilanne. Toisessa erässä verkkoja heiluteltiin vielä kolmeen otteeseen, PSS:n toimesta kaksi ja meirän porukka yhyren kerran. Amppareiden maalista vastasi Emmi ensimmäisellä liigamaalillaan. Katsokaahan maalikooste, Emmin tuuletuksesta on aistittavissa aavistus riemua. Toivottavasti se tuuletus nyt sitten näkyy siellä koosteessa.

Kolmannen erän alkuun lähdettiin siis kotijoukkueen 4-3-johtoasemassa. Paikkoja oli jälleen molemmilla joukkueilla, kuten läpi ottelun. PSS oli kuitenkin tehokkaampi ja viimeisteli kaksi osumaa erän alkuun. Me otimma aikalisän. Päätimme nostaa karvausta ja pelata rohkeasti, että pääsisimme vielä pistejahtiin mukaan. Tässä emme kuitenkaan onnistuneet ja PSS pääsi iskemään vielä viimeisellä minuutilla kaksi maalia, joten ottelu päättyi kotijoukkueen voittoon numeroin 8-3.

24.01.2016

Share |