N1: Se oli sellaane sunnuntai

Sunnuntaina kohorattii sellaane sakki ku PSS. Eipä muute jääny seliteltävää pelistä muuta ku että vastustaja oli vaa paree ja rankas meirä omista virheistä. No jos ny jotaki pitää kertoa nii ekas eräs me oltihi iha mukana ja tehtiinki ensimmääne maali ja lähärettii erätauolle johtoasemas.

Toisee erää lähärettii siis 1-0 johoros ja siinä sitte pelin tiimellykses saatihi rankkari ja kuinka ollakkaa meirä oma Pöntine laittaa pallo verkkoho niinku vanaha tekijä. Oltihi me jonki aikaa 2-0 johoros mutta siihe se sitte loppuki ku PSS heittää kolome maalia tuasta nua vaa. Siinä me sitte sinniteltihi hetke aikaa erä loppuu asti ja tauolle lähärettihi 2-3 lukemiis.

Kolomas erä alakoo iha mukavasti, nimittäi Kiia ”kisu” Avikainen tykittääki tasootusmaali ja viälä alivoimalla. Se lämmitti kyllä miältä mukavasti mutta ei kauaa keriitty tasootuksesta nauttia ku PSS rankaasee meirä omista virheistä kaks pörsää ja näyttää että mites niitä maaleja oikee teherää. Ei kerra itte teherä nii kaveri tekee. Loppulukemaksi siis saatihi 3-5, ja aika palio jäi peli kaivertamaha miältä. Noh näistä opitaha ja eiku seuraavaa matsia kohore.

#21

18.10.2015

Share |