N1: Lauantain lottoarvonnassa vain yksi täysiosuma

Matka Crackersin vieraaksi sujui tavalliseen tapaan: bussin rikkinäisestä vessasta kärsien, ABC:n pasta-annoksia vedellen ja korttipelejä vuorotellen häviten. Tällä kertaa hallille navigoitiin melko onnistuneesti ja valmistautuminen hoidettiin huolella. Joukkue oli valmis taistoon, kun aloitusvihellys soi. Ensimmäisen erän alkuun päästiin myllyttämään ylivoimaa, tuloksetta. Tahtoa löytyi ja paikkoja luotiin, mutta pallo ei löytänyt tietään vastustajan maaliin. Ensimmäiselle erätauolle mentiin 0-0- lukemissa. Koppibilemusat soimaan mökävehkeestä ja siripiriä jakoon niille, jotka lupasivat tehdä maaleja. Ainoa lupauksen lunastaja oli Jenna ”porilaista hulluutta” Vierijärvi, joka rankaisi armottomasti vastustajan harhasyötöstä. Toiselle erätauolle siirryttiin maalin johtoasemassa ja kotkalaiskannustajan ”te häviätte vielä tämän” kommentista provosoituneena.


Kolmannessa erässä Crackers kiri tasoihin ja ohi. Omaa maalinedustajaa emännöitiin röyhkeästi, mutta pari kaukovetoa upposi sisään. Aikalisän paikka. Kuviot minttiin ja 10 sekunnin päästä soi vastustajan päässä. Superjunnukaksikko asialla. Kiia ”Kisu” Avikainen kisutteli pallon varmasti sisään Veera ”joukkueen paras kaatuilija” Jalkasen tarjoilusta. Pelikellossa oli aikaa vielä kolmisen minuuttia. Ei lisäosumia, joten ratkaisua lähdettiin metsästämään jatkoajalta.


Jatkoajalla yleisö ei saanut todistaa maalijuhlia, mutta draamaa sen sijaan saatiin ihan yhden illan kiintiön täydeltä. Molemmista joukkueista 1 kpl pelaajia kaatui palloa itselle raapiessaan, jonka jälkeen tuomarin käsi nousi. Jäähy Crackersille. O2:n valmennus viritteli jo teho-yv-kentän vapariasemiin - tästä täräytettäisiin vielä komea voittomaali. Tuomarien palaveri. Mietinnän tulos: jäähy sittenkin, kuitenkin, jotenkin, O2-pelaajalle. Tuomarin käsky kävi: ”Jäähylle se pelaaja, joka kaatui tilanteessa. Ei tiedetä kuka se oli.” Näytelmän päätteeksi allekirjoittaneelle määrättiin kauden ensimmäinen jäähy. 10 minuutin käytösrangaistus, syynä vaarallinen peli, vaikka allekirjoittanut istui tilanteen sattuessa vaihtopenkillä melko vaarattomana suu supussa (kerrankin). Kaksi minuuttia oli komennus, mutta toimitsijatkin ovat ihmisiä – virheitä sattuu. Pelinumero #10 ja 10 minuuttia ovat pelottavan lähellä toisiaan. No tilastomerkintä on aina tilastomerkintä.


Yleisön pyynnöstä vielä väritetty tarina: käytiin Kotkassa tappelemassa. Mukaan saatiin piste ja Ansku ”täältä tulee sitä leveyttä” Niemelälle musta silmä.


Katsomovalmentajien kommentit pelistä:Turhauttava peli. Se on ihan mukava, että maalit tuntuu hyvältä. Saisi tuntua hyvältä vähän useammin. Annetaan vastustajalle pisteet siitä, että puolustivat hyvin maalipaikat pois. Saatiin mitä ansaittiin. Fanit unohtivat laulaa koko menomatkan riimitetyn hittibiisin, mutta se kuullaan vielä kauden mittaan. Katsomo haluaa myös kiittää tuomareita lopun lottoarvonnasta, se oli varmasti jännittävämpi kuin illan 14 miljoonan jako.”


Valmennuksen kommentit: ”Molemmilla oli kaksi paikkaa, molemmat tekivät kaksi maalia. Meidän puolustus oli parempi kuin Classicilla Crackerssia vastaan (lopputulos 27-3).”

 


Tähdet tänään:


3 tähteä ***
Katsomovalmentajat/kahden miehen fanilauma Miro & Karri. Perustelut: enemmän ääntä kuin kotkalaisyleisöllä yhteensä.


Kaksi tähteä **
B-junnut.


Yksi tähti *
Pyhtään hallin ilmainen punttisali. Perustelut: huikeat puitteet faneille, hiki päälle jo ennen peliä.

 


Lampaan takamukset tänään:


3 pyllyä:
Internet-yhteys Pyhtäällä tuntematon käsite.


2 pyllyä:
Kielto mennä kengät jalassa halliin sisälle. Perustelut: valmennuksen varpaita paleli.


1 pylly:
Tero Nuppi ja Esa Nahka.

 

 

#10

07.02.2016

Share |