N1: Ampparittaret voitokkaasti joulun viettoon

Ennen joulun saapumista ampparipesään oli aika laittaa vielä kerran rytinäksi. Tällä kertaa voitosta vääntämään saapui Joutsenon Kataja. Taistelun tuloksena oli makoisat kaksi pinnaa, piparkakkukaukalon tähteet ja ansaittu joulutauko.

Ensimmäisessä erässä vaarallisia tilanteita ja maalipaikkoja riitti kummassakin päässä. Kahdeksan minuutin pelin jälkeen koitti ampparittarille jo tällä kaudella monesti tutuksi tullut ”musta minuutti”, kun pallo löysi tiensä verkkoon kolmesti 21 sekunnin aikana. Onneksi tällä kertaa kärsijän roolissa oli kuitenkin JoKa, ja O2 sai nauttia minuutista kuskin paikalta.

Toiseen erään lähdettiin 4-0 lukemissa. JoKa kiristi tahtia ja onnistui erässä useammin maalinteossa kuin emännät. Muuten peli oli päästä päähän sinkoilua ja hurlumheitä. Tässäkin erässä maalipaikkoja oli rutkasti, mutta maalit eivät maistuneet. Erätauolla todettiin, että muun muassa Emmi ”joku on kironnut mut” Luoman apina selässä on kasvanut jo gorillaksi.

Kolmannessa erässä emännät lämmittivät niin Jokan maalivahtia kuin myös pelaajien tunteita.Vähän ennen pelinaisen kympin käynnistymistä kotijoukkueen vaihtopenkkikin pääsi kentälle jaloittelemaan, kun vihdoin se ilmassa roikkunut maali tuli todeksi. Viisi minuuttia ennen loppua Joka vielä rokotti ja lopulta peli päättyi lukemin 6-3.

JoKan riveistä löytyy taitavia, maalinnälkäisiä ja nopeita pelureita, mutta O2 vei ottelun painit ja siten pinnat kotiin. Tällä hetkellä ampparittaret majailevat sarjataulukossa pisteen päässä sijasta 7, joten voitto oli äärimmäisen tärkeä. Nyt on kuitenkin aika rauhoittua hetkeksi ja siirtyä massakaudelle jouluherkkujen ääreen.

Ensi vuonna taas rytisee!

#6

20.12.2015

Share |