N1: Päiväreissu Tampereelle

Karvasta kalkkia ja kalliita oppirahoja vai opettavaista videomateriaalia ja virheistä oppimista? Näitä asioita saatiin miettiä lauantain Koovee-pelin jälkeen, joka oli hieman toistoa edellisviikon M-Team-ottelusta. Vaikka Ampparit pääsivät aloittamaan maalinteon, maalikarkeloista pitivät huolen Kooveen pelaajat. Vastustaja pääsi nakuttamaan ensimmäiseen erään helpontuntuiset 4-1 lukemat ja erätauolle mentäessä naiset saivat ajattelun aihetta mitä hyvän alun jälkeen oikein tapahtui.

Toiseen erän ensimmäinen merkintä saatiin taas Ampparien maalista. Koovee kuroi kuitenkin suurempaa eroa ja iskivät muutaman maalin enemmän, joten viimeiseen erään lähdettiin 6-2 tilanteesta. Ensimmäiseen erään verrattuna toisessa erässä saatiin paremmin pidettyä viisikkoa kasassa, mutta edelleen tuttuakin tutumpi tehottomuus ja viimeistelytaito jäivät kaivelemaan. Koovee sen sijaan näytti kuinka rutiinilla pelejä hoidetaan ja mitenkä pelaajat pystyvät liikkeellään luomaan vaarallisia tilanteita vihulaisen päässä.

Kolmannessa erässä maalit meni Kooveelle ja päätössummerin soidessa taululla tylyt 8-2 lukemat. Ja ei kun kulmaan miettimään, että mitäs tässä pelissä oikein tehtiinkään. Nyt on muutamaan otteluun saatu tuntumaa, että miten sitä liigaa pelataan. Kokemattomuus näkyy naisten peliotteissa ja etenkin tilanteiden loppuun asti viemiset kaipaavat lisäpotkua. 

Ampparittaret vetäytyvät nyt pesäänsä ja nähtäväksi jää kuinka hyvin virheistä otetaan opiksi ja miten pystytään vastaamaan sarjan voittajasuosikkia NST:tä vastaan 17.10. klo 17.00 @ Palokan koulukeskuksella. Luvassa on ainakin uutta nimeä sekä surinaa ympäriinsä. Tervetuloa lehtereille seuraamaan ottelua!

#4

05.10.2015

Share |