N1: Tiimi napsi pisteet

Lauantaina päästiin taas tositoimiin, kun M-team Helsingistä saapui kolmanteen liigaotteluun Jyväskylään. Valmistautuminen peliin oli hyvä, mikä ei kuitenkaan riittänyt tällä kertaa kukistamaan vastustajaa. 

Ensimmäiset kymmenen minuuttia painittiin ilman maaleja, jonka jälkeen vastustaja pääsi iskemään ensimmäisen maalin siirtyen johtoon 0-1. Kotijoukkue pääsi kuitenkin kokeilemaan rangaistuslaukausta muutama minuutti tämän jälkeen. Se ei kuitenkaan tuottanut tulosta, ja vastustaja passitettiin jäähypenkille. Minuutin ylivoimapyörityksen jälkeen Kiia ”Kisu” pääsi tälläämään ottelun ja oman ensimmäisen henkilökohtaisen maalin. Ylivoimaosuman jälkeen ottelua kerkesi kulua kuitenkin ainoastaan parikymmentä sekuntia kun vastustaja osui toisen kerran. Erän loppuun M-team onnistui tekemään vielä kolmannen maalin. Erätauolle siirryttiin lukemissa 1-3.

Erätauolla hörpityt energiajuomat tuottivat tulosta toisen erän alussa, kun alle minuutti erän alusta Jenna kiskaisi pallon vastustajan yläkulmaan. Muutama minuutti kavennusmaalista vastustajalle tarjottiin rangaistuslaukausta, mistä ei kuitenkaan syntynyt maalia. Alivoima siitä valitettavasti syntyi, mikä hoidettiin kuitenkin kunnialla ohi. Vastustaja pääsi kuitenkin vielä erän aikana rokottamaan kahteen kertaan ja toiselle erätauolle siirryttiin lukemissa 2-5. Torjunnat toisessa erässä olivat tasan 8-8.

Kolmanteen erään ampparit tulivat tiivistetyllä paketilla, jolloin erän alku näytti huomattavasti paremmalta. Maalipaikkoja luotiin hyvin, mutta viimeistely ei ollut tarpeeksi hyvää ja maaleja ei onnistuttu enään pelissä tekemään. Sen sijaan vastustaja lisäsi kierroksia ja pisti pallon verkkoon vielä neljä kertaa. Kaiken kaikkiaan peli oli hyvä opetus amppareille, kuinka nopeaa peli tulee tällä tasolla olemaan ja miten nopeasti tilanteisiin tulee reagoida. M-team oli pelissä parempi ja vei pisteet kotiin. Rumat lukemat eivät kuitenkan kerro todellista pelin kulkua ja tasoa. Kotijoukkueelle syntyi maalipaikkoja tarpeeksi, mutta heikko viimeistely ei tuottanut tulosta toisin kuin vastustajalla. Torjunnat pelissä: M-team 23 ja ampparit 21.

#20

29.09.2015

Share |