Raportti

N1: Paikalle saapuminen ei aina riitä

O2-naisilla oli sunnuntai-iltana luvassa vuorostaan cup-vääntöä. Neljättä kierrosta varrottiin jo malttamattomina, sillä silloin päästäisiin jo melko varmasti pelaamaan kunnon peliä, kunnon vastustajaa vastaan. Ensin kuitenkin hoideltaisiin pois alta joku alasarjanippu, jonka takia jäi vapaa viikonloppu väliin.

Pirkat ei ollut kait kuullut meidän jatkoonmenosta vielä, koska paikalle ilmestyivät.. Jostain kumman syystä halusivat vielä pelatakin. Hieman asiaa kummastelimme, koska oltiinhan myö tehty viime viikonloppuna sen verran osumia, ettei pirkat varmasti kykene niihin vastaamaan. Pelaamaan nyt kuitenkin jouduttiin joidenkin kummien sääntöpykälien takia.

Eka erä tuli ja meni. Todettiin että taululla ei jostain syystä ollutkaan viime viikon maaleja, vaan ainoastaan tylsät 0-0 lukemat. Väliäkö tuolla sillä kyllä ne osumat sieltä tulee. Eihän vihu kuitenkaan pelaa edes liigaa.

Toinen erä oli taas sitä maalitulituksen alkamisen odottelua. Kyllä se kohta alkaa, odotetaan vaan, tuumailivat kaikki. Ei tullut ei. Pirkat vaan naputteli osumia meidän odotellessa, kun eivät näköjään käsikirjoitusta olleet saaneet. 1-3 komeili taululla toisella erätauolla ja jotkut meikäläisista alkoivat ymmärtää että täällä on peli. Sana kiersi nopeasti ja se iski kaikkien tajuntaan. Paniikkinappi hakattiin rikki.

Kolmanteen erään päästiin näin todella rennoissa tunnelmissa. Housuun kuitenkin ehti lirahtaa sen verran, ettei touhusta enää punaista lankaa löydetty. Kiire vaivasi tekemistä ja vihulla oli varsin helppoa suojella omaa päätään. Maali vielä pompoteltiin, mutta eipä nyt jostain syystä juhlia sen takia pidetty. Pelin päätyttyä taululla 2-3 ja pirkkalalaiset tuulettaa kuin maailmanmestaruutta, vaikka mehän ollaan jo siellä neljännellä kiekalla. Ollaanhan?

13.10.2014

Share |