N1: Peliiloa ja maaliilottelua lauantaiiltapäivänä Mansikkaahossa

02 -naiset pelasi Lauantaina 31.1 susia vastaan kouvolassa mansikkaahon liikunta hallilla. Pelistä tuli n.s. maaliilottelu sillä, 02 voittivat 13-3 

02n maali vahtina aloitti eeva Hänninen. Ensimmäisen maalin teki Kouvolalaiset ajassa 2:50 mutta maiju parttimaa kuittasi pian tasoihin. Sudet menivät uudemmankerran johtoon mutta, ei mennyt montaakaan sekunttia kun mari yllärinen tasoitti ja tiia hattara teki johtoosuman ja sitten 02 pääsi yli voimalle mutta siitä ei maalia onnistuttu tehdä. Mutta sitten maalin teki mertsii joka oli hieno. Ja sitten rangaistus laukauksesta piia lehtola teki maalin kuka oli valmentajan valinta rankkarin tekiäksi. ensimmäinen erä päättyi 02 5-2 johto lukemiin.

Toisessa erässä pidettiin Kouvolalaiset poissa pahinmista maalin teko paikoista ja oma peliilo oli hyvä. Peli ei näyttänyt kauhean eriltä eikä erillaiselta eikä erinlaiselta, kuin aijemmin ensimmäisessä erässä. 02: selta maaleja teki tiia hatara ja alisa huisman ketä teki kaksi.

Viimmeisessä erässä 02n 9:ksännen maalin teki taas tiia hattara kelle se oli hattu temppu. vastustaja sai jäähyn mailaan lyönnistä ja sitten yliinokkuudesta koska oli liikaa pelaajia kentällä. Niimpä mari teki maalin yli-voimalla ja sitten niinikään kolmannen maalinsa alisa huisman joka pelasi suurella sydämmellä. alkoi näyttämään ja kuullostamaan siltä että tuskimpa susilla enään on paljoakaan mahdollisuuksia mutta he näytti että ompas vielä maalin nälkää ja teki ylivoima maalin kun satu pöntinen istui 2minuutin ragnaistusta. Maalin teko kiinosti kuitenkin vielä Jyväskyläläisiäkin ja erän loppu puolella tempperamenttinsa hillinnyt elisa Männistö teki maalin ja sitten veti Satu pöntinen joka meni kanssa maaliin. Niimpä Nollakaks voitti 13 -3 elikkä tälläinen tulos tälläkertaa !

#11

01.02.2015

Share |