N1: Syyskausi naputeltu!

Ampparittaret lähtivät otsikon mukaisesti vuoden viimeiseen taistoon Mikkeliin. Lunta satoi ja fiilis oli jouluinen, mutta joukkueen ajatukset pysyivät silti vielä itse pelissä, eikä ennen loppuvihellystä kukaan ollut lähdössä joululomalle.


Kentällisiä oli sekoiteltu huolella ja pelaajat mielenkiinnolla odottivat, mitä tästä seuraa. Ensimmäiset kahdeksan sekuntia annoimme armoa Hatsinalle, mutta sitten Tiia kyllästyi maalittomaan nyhväämiseen ja antoi lämärin puhua puolestaan. Sähäkkä startti ottelulle, sanoisin. Siljakaan ei jaksanut kovin kauaa odottaa pelin ensimmäistä tilastomerkintäänsä, vaan otti jäähyn kädellä pelaamisesta. Silppurin miettiessä tekosiaan Hatsina tasoitti pelin. Niemen Piian ja loukkaantumisesta toipuneen Elisan osumilla O2 siirtyi kahden maalin johtoon. Silja sikaili jälleen ja joutui istumaan toiset kaksi minuuttia, syynä kaikkien huvitukseksi epäurheilijamainen käytös. Oikea syy jäi ainakin allekirjoittaneelle epäselväksi, mutta näillä mentiin ja jouduimme jälleen alivoimalle. Kuten meillä on usein tapana, alivoima otettiin hienona tilaisuutena tehdä näyttävä alivoimamaali. Näin kävi nytkin, maalintekijänä jälleen Elisa, Kaipaisen Jennin syötöstä. Ensimmäisessä erässä maaleja juhlittiin yhteensä seitsemän kertaa. Emme suinkaan päässeet tilanteessa 4-1 erätauolle, vaan Hatsina teki vielä kaksi osumaa ja oli vain maalin päässä, kun ensimmäiset 20 minuuttia tuli täyteen.


Toisessa erässä maalit olivat huomattavasti harvemmassa. Jäähyjäkään ei nähty, ainoat tilastomerkinnät erässä olivat jälleen Elisan kaksi maalia, syöttäjinä Maiju ja Emmi. Tanen maali pysyi tämän erän puhtaana ja kolmanteen erään siirryttiin tilanteessa 6-3. Viimeisessä erässä nähtiin jälleen hivenen kyseenalaista tuomarointia, kun vain Satu passitettiin istumaan tilanteessa, jossa oli yhtä näyttäviä painiotteita myös vastustajalla. Tämä alivoima kestettiin, ja peli kääntyi kokoajan paremmin Amppareiden haltuun.

Kolmannessa erässä nähtiin vielä jokaisessa pelissä esiintyvä, pakollinen siljapinja-kiintiömaali, jota saatiin yllättävän kauan odotella. Lopputuloksena siis voitto lukemin 7-3, ja syyskausi sai arvoisensa lopetuksen.
Pelit jatkuvat vuodenvaihteen jälkeen lauantaina 3.1, jolloin saamme matkustaa SPV:n vieraiksi. Seuraava kotiottelu on 17.1, tervetuloa kannustamaan!


#36

Katso maalikooste pelistä!

hatsina14.12.2014

Share |