N1: Keksit eivät murtuneet

N1: Keksit eivät murtuneet

keksi

Ampparinaisten ainut arkipeli tapahtui Kotkassa maanantai-iltana ja vastassa oli Crackers. Steveco Areenan värikäs parketti saattaisi olla pelote joillekkin joukkueille mutta ei naisille! Pitkittynyt viikonloppu ei amppareita haitannut vaan peliin lähdettiin pirteällä ilmeellä.

Kuten lajille ominaista, pallo kulki lujaa päästä päähän kunnes kotijoukkue tekee pelin avausmaalin puolestakentästä ajassa 2.33. Ei onneksi mene kauaakaan kun o2 pääsee peliin mukaan ja tasoittaa 1-1 Niemen Piian toimesta Parttimaan Maijun upeasta esityöstä! Ajassa 7.45 sama kentällinen saa vierasjoukkueen johtoasemaan tälläkertaa tekijänä Parttimaa vanhanaikaisella! Ensimäisen erän puolessavälissä vihu kuitenkin tasoittaa maalinedustalta tilanteen 2-2. Erän loppuun o2 annetaan mahdolisuus tehdä pukukoppimaali kun ajassa 18.47 vihu ottaa ansaitun jäähyn työntämisestä. Erätauolle kuitenkin lähdetään tasalukemissa ja seuraavalle erälle jäähyä jää vajaa minuutti.

Banaania ja mehua naamariin ja takaisin kentälle! Ei kulu kun 13 sekunttia kun Hattaran Tiia pamauttaa puolesta kentästä äänennopeudella kulkevan lämärin joka nasahtaa yläpörsään. Tilanne 2-3 hetken kun o2 pääseekin jo kahden maalin etumatkaan Anni Polarin maalilla ajassa 28.00! Piia Niemi kokemusta täynnä olevan esityön takana. Ajassa 28.25 crackersin pelaaja karkaa ja saa läpiajomaalin ja kaventaa 3-4. Peli alkaa mennä jo jännäksi kun ajassa 30.27 Niemen Piia otta kyseenalaisen jäähyn mailaanlyömisestä, ja minuutin päästä crackers tasoittaa yv maalilla tilanteen 4-4. Ennen erän loppua vastustaja karkaa maalin verran johtoon ajassa 34.49. Tasoitusta haetaan kovalla taistelulla kunnes erätauolle lähdetään 5-4 tilanteessa.

Pukkarissa juonittelun jälkeen ryminällä takaisin kentälle näyttämään osaamista! Maalit roikkuvat ilmassa ja vastustaja näyttääkin omaa osaamistaan pääsemällä kahden maalin johtoasemaan ajassa 43.06. O2 aikalisä on paikallaan ja Viljanmaan ohjeistukset kaikuvat hallissa ajassa 52.14. Nyt mitataan tahtoa amppareilta. Ajassa 54.41 keksit pamauttavat tilanteen 7-4. Tästä ei kun tuulta purjeisiin ja Santaniemen Silja saa kun saakin pallon taisteltua maaliin ja kaventaa tilanteeseen 7-5 ajassa 55.43 Hattaran passista tietysti. Vielä on kesää jäljellä ja o2 kiristää henkseleitään viimeisille minuuteille ja pelaa ilman maalivahtia. Rytinä on kocaa ja tahtoa löytyy mutta ei aivan kahden maalin verran kuitenkaan. Peli päättyy 7-5 lukemiin kotkalaisille.

Ottelun parhaat pelaajat olivat vastustajilta numero 22 Ada Väisänen ja o2 numero 29 Piia Niemi esimerkillisestä duunista.
Ei auta muu kun nokka kohti seuraavaa peliä!


#18

Katso maalikooste pelistä.

 

 cr-02

 

 

 

01.12.2014

Share |