N1: Sippooseen pellaamaan

N1: Sippooseen pellaamaan

Mikä sen mukavampaa ku herräät aamuseiskalta ja lähet polokemmaan konkelilla Monnarille. Siellä oottaa linkku, että pääsee Sippooseen pellaamaan vähä sähälyä. Perillä ootti ÅIF ja luvasa oli sarjan kärkikamppailu. Ensimmäinen erä oli ookakkosen maalijuhulaa, vaikka päästä päähän väännettiinkin. Katsomosa oli Oulun tytölläki vähän jäätävä kattella jännittävää menua kentällä. Viien minnuutin vällein paiskoivat likat maalia kentällä. Aukeen Heidi alotti, siitä jatkoi tasaseen tahtiin Juvosen Pinja ja Kaipaisen Jenni. Vaa pääsihä vastustajaki yhe maalin tekasemmaa erän loppuun.

Toise erä jäläkee ei palijo ennää hymmyilyttänykkää, ku vastustaja oli kahenkymmene minnuutin verran meitä höykkyyttäny. Ookakkonen unohti hetkeksi lajin, mutta tajusi sitte, että hei aika alakaa pellaamaan. Vastustaja oli kuitenki ehtiny ennen tätä älynvälläystä tuikata kolome maalia. Kolomanteen erään jouvuttii lähtä maalin tappioasemasa, 4-3.

Kolomannesa eräsä vetastii painipuvut päälle ja taisteltii ittemme nelijä nelijä tilanteesee ja kovasta rummutuksesta huolimatta jatkoajalle päädyttii. Vaa elekäähä mittää, Silja "The Great" Santaniemi, elämänsä hienoimmalla maalilla, vei ookkakkosen naiset 4-5 voittoo. Tärkiät pisteet kotia ja sarijakärjesä pysytää. Parhaanaki palakittii Kaipaisen Jenni, joka osas pellaa sähälyä parhaiten.

Allekirijoittanut ei oo hetkee ennää mahtunut kokkoonpannoon, mutta on erikoistunut nykyseltään vaikka raporttien kirijoittamisseen.

#20

 

Katso maalikooste pelistä!

 

åif-o2jkl

30.11.2014

Share |