N1: O2-Jyväskylä kohtasi sunnuntaina 16.11. Sheriffsit

N1: O2-Jyväskylä kohtasi sunnuntaina 16.11. Sheriffsit

 

O2-Jyväskylän naisten edustusjoukkue kohtasi liigasta pudonneen Sheriffsin. Peliin lähdettiin ryminällä ja ennen kaikkea tahdolla, sillä pelistä odotettiin tulevan tasainen ja vauhdikas, ja näin myös kävi.

Ensimmäinen erä pelattiin tasaisissa merkeissä kunnes ajassa 13.14 Tiia Hattara iskee ylä peltiin Emmi Luoman syötöstä. Tämän jälkeen peli jatkui tasaisena erän loppuun asti. Molemmat joukkueet ovat vielä mukana pelissä ja valmiita taistelemaan voitosta.

Toiseen erään siirrytään siis O2-Jyväskylän johtaessa 1-0 ja kamppailu voitosta jatkuu. Erän edetessä Tiia Hattara iskee jälleen, syöttäjänä Jenni Kaipainen. Peli jatkuu ja tilanteita syntyy molemmin puolin ja seuraava merkintä pöytäkirjaan tulee kun O2 joukkueesta Alisa Huisman saa jäähyn. Alivoima hoitaa hommansa eikä omissa heilu. O2 karkaa ja tekee kolmannen maalin rangaistuslaukauksesta, tekijänä Piia Niemi. O2:lla vauhti ja tahto päällä kun taas Sheriffsit alkaa hiipua. Hiipuminen koituu kohtaloksi ja Silja Santaniemi rankaisee maalilla, syöttäjänä Pinja Juvonen. O2:sen johtaessa 4-0 Sheriffsit ottaa aikalisän, joka näyttää antavan aivan uuden potkun vastustajan jaloille, sillä ajassa 33.29 Sheriffsit iskee ensimmäisen maalinsa, tekijänä Suominen ja syöttäjänä Leinonen. O2:sen pakka ihan sekaisen ja Sheriffsit iskee heti perään toisen maalin, jonka tekijänä Vesanen ja syöttäjänä Wilenius. Toinen erä taputeltu.

Kolmanteen erään siirrytään O2:sen johtaessa 4-2. Ajassa 48.29 Piia Niemi täräyttää Parttimaan syötöstä Sheriffsin maalia kohden tykin ja sisään menee. O2 siirtyy 5-2 johtoon. Lisää maaleja syntyy O2:lle, tekijänä Silja Santaniemi ja Pinja Juvonen. Noin minuutin päästä tästä Tiia Hattara vielä viimeistelee pelin ja tekee rangaistuslaukauksesta maalin ja peli päättyy O2 Jyväskylän voittoon 7-2. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin!

#21

Katso tästä maalikooste pelistä!

26.11.2014

Share |