Raportti

Kausi 2014-2015 lähti käyntiin kotiottelulla lauantaina 4.10. SPV:tä vastaan. Kotijoukkue sai lentävän lähdön otteluun, kun ensimmäistä erää oli ehtinyt kulua vain 10 minuuttia ja peli oli jo O2:selle 3-0, Saara Metsälän ja Elisa Männistön onnistuessa maalinteossa. Ensimmäisen erän aikana myös Piia Niemi sekä Alisa Huisman onnistuivat maalinteossa ja erätauolle siirryttiin 5-1 johtolukemissa. Pallon hallinta oli selvästi O2:sella eikä maalissa tänään pelanneella Tanja Matilaisella ollut ensimmäisessä erässä juuri lainkaan iltapuhdetta.
Toinenkin erä mentiin selvästi O2:sen tahtiin, mutta SPV sai luotua hyviä maalipaikkoja ja vieraiden hyvän maalivahdin ansiosta pysyivät hyvin pelissä mukana. O2 kuitenkin kasvatti kiriä ja erätauolle mentiin jo 8-1 lukemilla. Kolmas erä olikin selvästi tasaisin erä. Kotijoukkueella alkoi puolustus rakoilla, jolloin SPV pääsi hyville maalipaikoille. Erän ainoan maalin upotti vastustajan maalin perukoille hienon yksilösuorituksen päätteeksi Maiju Parttimaa. Pelin loppulukemat olivat kotijoukkueelle 9-1.
O2 oli tänään selvästi vastustajaa parempi, mutta kauaa ei ehdi nauttia voitosta vaan on katseet siirrettävä jo huomiseen FBT Karhujen kaatamiseen. Paljon jäi vielä parannettavaa ja viimeistelyyn on lisättävä huolellisuutta, jotta jatkossakin pisteet jäävät Jyväskylään.

#81

Katso maalikooste pelistä!

04.10.2014

Share |