M1: Kevään ensimmäinen kotiottelu – vastaan asettuu EräViikingit Akatemia

O2 Edarin äyien ensimmäinen ottelu kalenterivuonna 2018 pelattiin sunnuntai-iltana, kun Ampparit matkustivat sarjan pohjoisimman vastustajansa Limingan Niittomiesten vieraiksi. Aaltoilevasta ottelusta, jossa momentum vaihteli pitkin ottelua, voittajana poistui lopulta kotijoukkue Niittomiehet lukemin 9-7 ja Amppariparvi joutui pitkälle ja pimeälle kotimatkalle tappio niskassaan.

Onneksi uusi mahdollisuus lisäpisteiden lisäämiseen sarjataulukkoon on jo tulevana lauantaina kun parhaaseen katseluaikaan (klo 18:30) vieraaksi Monitoimitalon tanssi”parketille” saapuu miljoonamiehistö EräViikinkien farmiseura EräViikingit Akatemia Helsingistä.

Otteluennakko: O2-Jyväskylä – EräViikingit Akatemia La 13.1.2017 klo 18:30

Edarin äyät ja ErVi Akatemia mittelivät edellisen kerran sarjan avausviikonloppuna syyskuun lopulla, jolloin Ampparit hakivat Helsingistä vierasvoiton 5-10 lukemin. Tällä hetkellä kotijoukkue löytyy sarjataulukosta sijalta 8. kerättyään 15 ottelusta yhtä monta pistettä. Vierasjoukkue löytyy sen sijaan sijalta 11. kerättyään 16 ottelusta 12 pistettä.

Vierasjoukkue katkaisi keskiviikkona pitkän 8 ottelun tappioputkensa voittamalla kotiottelussaan Tiikerit 7-6 lukemin. Huolimatta tulevan vastustajan ainakin tuloksellisesti heikommasta loppuvuodesta ei voi Ampparilauma lähteä millään tavalla aliarvioimaan tulevaa vastustajaa, Divarin taso on tällä kaudella todella kova eikä luvassa ole yhtäkään helppoa ottelua. Jotta pisteet jäisivät Ampparipesään tarvitsee Edarin äyien parantaa paljon peliään edellisestä LMN –ottelusta, etenkin puolustuksen osalta. Se onkin teema, johon Ampparit aikovat erityisesti kiinnittää huomiota lauantai-illan tansseissa.

Huhujen ja pienen salapoliisityön tekemisen jälkeen selvisi, että EräViikinkien organisaation eri joukkueilla on viikonloppuna pelejä divarin lisäksi myös salibandyliigassa sekä A-junioreiden sm-sarjassa, joista ErVi Akatemia on aiemmin pelaajia saanut käyttöönsä. Ottelurikkaan viikonlopun takia vastustajan tuleva kokoonpano on viikonloppuna toimitukselle täysi mysteeri.

Seuraa heitä:

Ismo Nybacka – ”Lisko” avasi tämän kauden maalihanansa LMN-ottelussa ja omien sanojensa mukaan hana pysyy auki koko kevään ajan! Pitääkö joukkueen vanha nestori sanansa ja jatkaa omalle kohdalleen yllättävän pitkäksi venynyttä maaliputkea myös Helsingin vieraitamme vastaan?

Iiro Kinnunen – Järvenpään hymyilevä poika Iiro Kinnunen pelasi vaikuttavan joulukuun ja tästä palkinnoksi Divarin valmentajat äänestivät hänet koko Divarin kuukauden pelaajaksi! Tammikuun ensimmäisessä ottelussa Iiro jatkoi pistetehtailuaan ”peruspörssipäivällä” jaettuaan ketjukavereilleen leivosta 0+2 edestä. Jatkuuko Iiron lentokeli ja onko tarjolla myös tässä ottelussa ketjukavereille kuumaa leivosta?

Näihin ja myös muihin kysymyksiin saat vastauksen kun saavut huomenna lauantaina Monitoimitalon Ampparipesään klo 18:30, nähdään Monnarilla! #äijjissä2018

12.01.2018

Share |