N1: Nälkäisinä ja levänneinä EräViikinkien kimppuun

O2 suuntaa tulevana sunnuntaina pitkän jyväskyläläismaisemissa vietetyn pätkän jälkeen Etelä-Suomeen fuusioseura EräViikinkien vieraaksi. Naisten puolella Erän ja Viikinkien yhdistyminen ei ollut niin tuntuva #jytky, vaan joukkue koostuu pääasiassa yhä edelliskausien tutuista Erä III:n pelaajista. Kokeneiden avainpelaajiensa, mm. Anna Yli-Kojolan, Tuuli Rannalan ja Jenni Morottajan johdolla EräViikingit on napsinut pisteitä 7, mikä oikeuttaa sarjataulukossa sijalle 6. Pelit ovat kokonaisuudessaan jakautuneet tasaisesti: joukkueen saldo on kolme voittoa, tasapeli ja kolme tappiota. Suunta on kuitenkin ollut selkeän nousujohteinen, sillä kolmen ensimmäisen pelin tappioita seurasi kolmen ottelun voittoputki, joka katkesi viimeisempänä Kooveeta vastaan pelattuun 4−4-tasapeliin.

O2 puolestaan jatkaa edelleen kahdessa pisteessä sijalla 11, sillä pistesaldo ei ole Steelers-voiton jälkeen karttunut. Tulevan sunnuntain reissulle lähdetään taistelemaan pisteistä nälkäisinä ja toivon mukaan edellisistä kaksinumeroisiin lukemiin päättyneistä tappioista toipuneina. Reipas ja raikas varakapteeni Roosa Pelto-Arvo huomauttaa, että edellisen pelin jälkeen on ehditty pitämään treenaamisen ohella mm. joukkueen keskusteluilta, videopalaveri ja vapaa viikonloppu, jolloin ajatukset olivat enemmän tai vähemmän poissa sählystä, joten EräViikingit saa varmasti vieraakseen nälkäisen lisäksi levänneen amppariparven. Loppuhuomautuksena todettakoon, että kävi ottelussa miten vain, nälkä saataneen taltutettua viimeistään paluumatkalla tutulla ruokapaikalla herkulliseksi todetun lohikiusauksen avulla.

Seuraa heitä:

EräViikingit: Tuuli Rannala. Sukunimensä Huuskosesta Rannalaksi vaihtanut maalinnälkäinen hyökkääjä on heilauttanut maaliverkkoja seitsemässä pelissä 10 kertaa. Näiden lisäksi syöttöpisteitä on kertynyt kaksi, joten 12 pisteellä joukkueen pistepörssin ykköspaikka on oikeutetusti Rannalan hallussa.

O2: Roosa Pelto-Arvo. Roosa sai kunnian kantaa kapteenin nauhaa edellisessä ottelussa SB-Prota vastaan, ja se siivitti hänet hyvään vireeseen. Aktiivisen karvaus- ja kamppailupelaamisen kruunuksi ottelussa syntyi tehot 1+1. Esimerkillisesti töitä tekevälle Roosalle toivotaan tulevaan otteluun uusia onnistumisia, vaikka kapteenin nauha onkin taas tutusti Mertsin hihansuussa.

EräViikingit-O2 su 13.11. klo 17, Mosahalli

12.11.2016

Share |

Katso myös

14.11.2016 N1: Pisteet jäivät Mosalle