Turnausinfo

Vierumäki Floorball Cup & Camp on pelikauteen valmistava harjoitusturnaus ja -leiri, joka pidetään Suomen Urheiluopiston huippuolosuhteissa 5.-7.8.2022.

Ikäluokat:

  • P14 (-09)
  • P13 (-10)
  • T14 (-09/-10)
  • T12 (-11/-12)

Laadukkaat pelit ja joukkueelle tehokas harjoitusleiri Vierumäellä ennen kauden alkua! Turnauksessa pelataan vähintään 4 peliä/joukkue, otteluaika 3 x 15 min.

Leirin hinta sisältää myös mahdollisuuden Kasva Urheilijaksi -luentoihin, ryhmäytymisaktiviteetteja ja pelaamista tukevaa oheisharjoittelua, mikä vauhdittaa sekä pelaajien, että valmentajien kehittymistä.

Kentät, majoitus ja ruokailu vain muutaman sadan metrin säteellä. Turnauksen aikana on mahdollisuus harjoitella ja oppia valmennuksellisia sisältöjä ohjatuissa oheisohjelmissa.

Lähtökohtaisesti maksimijoukkuemäärä on 5 joukkuetta per sarja.

 

Leiriohjelma

Pelien lisäksi joukkueilla on mahdollisuus osallistua turnauksen aikana ohjattuun oheisohjelmaan! Tarjolla on mm. Kasva Urheilijaksi luentoja, ryhmäytymisaktiviteettaja ja pelaamista tukevaa oheisharjoittelua, mikä vauhdittaa sekä pelaajien, että valmentajien kehittymistä.

Leiriohjelmaa suunnitellaan joukkuekohtaisesti tarpeet ja toiveet huomioiden. Suunnitellaan yhdessä teille täydellinen kauteen valmistava pelileiri Urheiluopiston huippuolosuhteissa!

 

Palkinnot

Sarjojen voittajajoukkue palkitaan pokaalilla, minkä lisäksi voittajajoukkue palkitaan kultaisilla mitaleilla ja toiseksi tullut hopeamitaleilla.

Tilastot ja otteluiden tulokset:

Tilastointi tapahtuu Torneopal-palvelun kautta, joka toimii livenä läpi turnauksen!

 

 

Turnauksen järjestää yhteistyössä:

O2-Jyväskylä ry ja Suomen Urheiluopisto

Lisätietoja turnauksesta:
Tuomas Pulkkinen, 040 966 3816, tuomas.pulkkinen(at)o2-jkl.fi

Lisätietoja majoituksesta ja täyshoidosta: