Uusi kausi, uusi joukkue

D-tyttöjen joukkueessa tapahtui kesällä paljon muutoksia, kun osa tytöistä siirtyi pelaamaan C-tyttöihin ja uusia pelaajia tuli mukaan E-tytöistä, sekä täysin uusiakin tyttöjä on aloittanutharrastuksen kesän aikana. Osa pelaajista siirtyi myös muiden harrastusten pariin jättäen salibandykentät ainakin toistaiseksi. Myös valmennuksessa ja joukkueen taustahenkilöissä tapahtui muutoksia, joten siksi voidaan puhua uudesta joukkueesta kaudelle 2018-2019.

D-tyttöjen joukkue aloitti harjoittelun touko-kesäkuun vaihteessa yhdessä seuran E-tyttöjen kanssa. Kesällä pyrittiin tarjoamaan mahdollisuus harrastaa liikuntaa innokkaille tyttöjunioreille ja ihan mukavasti kesäharjoituksissa kävikin porukkaa. Varsinaiset joukkkueharjoitukset aloitettiin elokuun alkupuolella. Harjoituksissa on keskitytty perusasioiden kautta kehittämään pelaajien lajiosaamista sekä tutustuttu uusiin pelikavereihin ja rakennettu JOUKKUEHENKEÄ.

Kausi ja pelit on jo aloitettu harjoituspelien kautta. Lisää harjoituspelejä pelataan ennen varsinaisten sarjojen alkamista. Tulevalla kaudella joukkue osallistuu Sisä-Suomen aluesarjaan sekä paikalliseen ZONE-liigaan. Harjoitusten ja pelien osalta tekeminen on innokasta ja tätä kautta tulevalta kaudelta on lupa odottaa hyviä pelejä, paljon onnistumisia sekä ilon tunteitä.

Ensimmäinen ZONE-liigan turnaus järjestetään 22.9.2018 Vaajakosken liikuntahallissa. Tervetuloa paikalle katsomaan joukkueen edesottamuksia ja kannustamaan joukkue voittoon.

Kirj. Valm. Hannu Sivelä

31.08.2018

Share |