Kausi purkissa!

04/19/2017 - 10:58

Kiitos kaudesta 2016-2017!

Nopeasti on aika vierähtänyt, sillä taas on yksi kausi takana joukkueellamme. Täytyy todeta, että aikamoinen kausi olikin! Jännitystä ja kasvua riitti pitkin kautta.

Kauden viimeinen turnaus käytiin Iittala-hallilla 9.4.2017. Matka käynnistyi yhteisellä bussimatkalla, jossa hioimme kuviot viimeisen päälle kuntoon. Valmistuimme tuleviin otteluihin.

Ampparit

Ensimmäiseksi vastaan saimme sarjakärjen Gunnersin. Peli Gunnersia vastaan oli todella tasaväkinen ja oli lähellä, että peli olisi päättynyt tasan 4-4. Viimeisillä minuuteilla Gunners onnistui kuitenkin tekemään vielä voittomaalin ja peli päättyi näin ollen 5-4. Tähän peliin olimme saaneet paketin toimimaan ja juoksujalkaa riitti niinkin paljon, että ottelun jälkeen vastustaja pötkötti polvillaan kentällä! Hieno peli kaiken kaikkiaan ja hyvä aloitus päivälle.

Jännitystä riitti myös toiseen peliin, sillä meillä oli edessä ”pakko voitto”. Meidän oli siis voitettava tämä peli, jotta säilyttäisimme paikkamme 3. divisioonassa. Päivän toinen peli pelattiin Steelers JSB IIsta vastaan. Tätä peliä hallitsimme kokonaisuudessaan hienosti ja siitä kertookin 5-0 voittolukemat. Pelissä nähtiin hienoja onnistumisia ja kuvioita. Ja se fiilis kun kello soi viimeisen erän päätteeksi! Paikkamme oli varmistettu.

Ampparit

Kausi kokonaisuudessaan on ollut kutkuttavan jännittävä ja opettavainen. Se on ollut joukkueellemme kokeilujen kausi, joka on sisältänyt paljon oppimista ja kasvua. Tästä on hyvä jatkaa tulevaan ja tavoittelemaan nousua 2. divisioonaan. Kiitos tukijoukoille ja ihanille kannustajille!

Haluamme myös kiittää vielä sponsoreitamme CaffitellaaStudio Chilliä sekä Kauhavan Kuljetuspalvelu Oy:tä, jotka mahdollistivat meille bussikyyditykset kevään otteluihin!