D2-poikien otteluraportti Killeriltä 13.3.2016

Kauden toinen isännöinti vuorossa tällä kertaa Killerillä.
Sairastuvalla oli muutama pelimies, mutta 13 kenttäpelaajaa ja 2 veskaria marssi paikalle aamuyhdeksältä valmistautumaan ekaan peliin Hessun ja Nikon hellässä huomassa. Päivän panos oli kova, koska molempien pelien voitoilla varmistuisi paikka loppuhuipennukseen ja tämän pojat olivat tiedostaneetkin.

Ensimmäiseen peliin vastaan asettui altavastaajana jälleen VesVi.
Ekaa erää ei ehditty vanheta kuin 58 sekuntia, kun Tommi aloitti maalaamisen Joonan avustuksella. VesVi painoi kuitenkin päälle ja onnistui tasoittamaan 1-1 ajassa 6.52. Puoli minuuttia myöhemmin Luca siirsi meidät taas johtoon 2-1. Aleksin tarkka veto Kasimirin esityöstä 9 sekuntia myöhemmin muutti taululle 3-1. Seuraavat minuutit olivat tiukkaa maalivahtipeliä Albertilta ja vastustajalta, joka kuitenkin onnistui kaventamaan 3-2. Minuutti ja luvut 4-2 Santerin ollessa asialla Lucan kera. Erätauolle siirryttiin lukemissa 5-2 Kasimirin iskiessä häkin Roopen syötöstä.

d2-pojat

Toisen erän alkuun vastustaja kuitenkin onnistui kavennuksessaan ajassa 16.37 ja tilanne 5-3. Sitten alkoi ilmeisesti poikia ahdistamaan, kun maalien teko jatkui ajassa 19.53 Juuson ja Lucan ansiosta, 20.08 Luca Paavon syötöstä, 21.27 jälleen Luca Joonan esityöstä ja Aleksi Kasimirin syötöstä siirretyn rangaistuksen turvin lukemien muuttuessa 9-3. Loppuerän vastustaja yritti hyökätä päälle, mutta tämä yritys loppui summerin soittoon ja erätauolle päästiin turvallisessa johdossa.

Kolmanteen erään taisi jäädä hieman takki auki ja päästimme vastustajan kuskin paikalle, josta tuloksena neljä maalia ja kellon näyttäessä 41.08 tilanne kaventunut jo 9-7. VesVi oli liikkeellä taas vajaamiehityksellä, joten tässä vaiheessa he ottivat aikalisän ja lepuuttivat taistelujoukkoaan. Pikkutauko tuli myös amppareille tarpeeseen ja saimme koottua joukot vastustajaa paremmin, tuloksena kymmenes maali ajassa 42.44 Tommin ja Juuson yhteistyöllä. Lopullinen isku annettiin Kasimirin ja Vernerin toimesta viimeisellä minuutilla, päätöslukemat 11-7. Tärkeät kaksi pistettä tylysti isäntien oikeudella haltuun, mutta töitä sen eteen jouduttiin kyllä paiskimaankin.

d2-pojat

Edessä muutaman tunnin tauko, jonka päätteeksi klo 15 pelipaikalle saapui nälkäinen ja itsevarma ampparilauma. Valmennus käytti kaiken osaamisensa poikien psyykkamiseen ja taistelunälän kasvattamiseen ennen peliä.

Hieman aikataulut myöhässä, mutta viimein koitti se aika, kun kaukaloon hyppäsi tämän kauden vaikein vastustaja Nokian KrP.
Alkuvihellyksen kuuluessa oli peikot karistettu olkapäiltä ja aloitettiin oma tekeminen 120 lasissa.
Vauhtia ja vääntöä riitti, kunnes ajassa 4.02 Santeri pääsi avaamaan lukon Paavon esityöstä. Peli jatkui tarkkana puolin ja toisin, kun 5.59 Paavo pääsi yllättämään Juuson tarjoilusta KrP- veskarin toistamiseen. Tästä vajaa kaksi minuuttia ja taas verkko heilui Kasimirin ja Samun toimesta muuttaen tauluun lukemat 0-3. Tässä vaiheessa alkoi vastustajalla mailat tärisemään käsissä ja heille aikalisä.
Kun meidän järkevä syöttelypeli piti vastustajan liikkeessä ja Eetu maalilla napsi vedot kiinni, niin kellon seisahtuessa aikaan 13.00 oli Kasimir taas pahanteossa Iiron kanssa ja lukemat 0-4. Tästä oli hyvä siirtyä erätauolle ja kannustusjoukot tärisivät katsomossa.

Toinen erä alkoi hyvällä jalalla ja peli-into paistoi kauas. Ajassa 17.14 Santeri latoi tilanteeksi 0-5 Iiron tarjoillessa. KrP pääsi rakentamaan kuvioita ja maalimies unohtui merkkaamatta, seurauksena kavennus 1-5. Tähän erään mahtui lukuisia torjuntoja molemmissa päissä ja vielä 2-5 kavennusmaalikin. Erätauolla Hessu ja Niko olivat yhtä täriseviä jännityksestä kuin taustajoukotkin, mutta onneksi pojat pitivät päät kylmänä.

d2-pojat

Kolmas erä alkaa uskon voittoon ollessa korkealla. Vastustaja yrittää kaikkensa, mutta joutuu rikkomaan ja alkaa 2 minuutin ylivoima meille. Ylivoima puraisee vähän ennen jäähyn loppumista, kun Roope syöttää Lucalle ja pallo maaliin ja tilanne 2-6. Sitten olikin meidän vuoro käydä mietiskelemässä 2 minuuttia koiruuksia ja vastustaja sen hyödynsi kaventaen 3-6. Ja jälleen meille tarjottiin ylivoimaa, niin tietenkin se pitää käyttää hyväksi ja 3-7 tauluun. Asialla olivat Juuso ja Paavo. Vielä Krp onnistui ajassa 41.38 yllättämään kauden parasta peliä pelanneen Eetun ja kavennus 4-7.
Nyt alkoi kannustusjoukot etsimään tuolia alleen ja nitroja taskusta, kun pojat kylmän viileästi pelasivat summerin soittoon asti ja sen jälkeen riemu repesi kun voitto Nokiasta varmistui.

d2-pojat

Päivän saldoksi saimme siis täyden 4 pisteen potin!

Samalla varmistui siis vähintään sarjan kakkostila ylivoimaisesti kauden vahvimmalla suorituksella, vaikka vielä 4 pistettä tarjolla onkin sarjan päätösturnauksessa 19.3 Tampereella.
Täysiä pisteitä sieltäkin lähdetään hakemaan ilman paineita täydellä ampparisydämellä, koska teoriassa jopa sarjavoittokin olisi mahdollista.