M1: Sarja alkuun voitolla

09/27/2014 - 16:41

Miehet edustus

Miehet aloittivat sarjan vierasottelulla paikallisvastustajaa Nousua vastaan. Aikaisempina kausina ottelut ovat olleet hyvin värikkäitä ja ei sitä väriä puuttunut tälläkään kertaa. Nousu oli kiillottanut omaa rosteriaan muutamalla täsmä hankinnalla ja Ampparit astelivat kaukaloon lähes täysin uudistuneella joukkueella.

Ottelun avauserä alkoi Amppareilta vahvasti. Pallollinen peli ja liike olivat kohdillaan. O2 vieritti erän aikana lukuisia hyviä hyökkäyksiä Nousun päätyyn. Yksi ottelun komeimmista maaleista nähtiin avauserässä, kun Markus Manninen pamautti puolesta kentästä pallon aivan yläkulmaan. O2 vastasi täysin avauserän maaleista, Markus Mannisen kahdella ja Vesa Hytösen yhdellä osumalla.

Toiseen erään lähdettiin erätauolta uusin kujein. Molemmat joukkueet olivat juonineet uudet keitokset toiseen erään. Toisen erän aloitti vahvasti Nousu. Kotijoukkue karvasi vahvasti ja aiheutti vieraille pallonmenetyksiä. Nousu avasi maalitilinsä rangaistuslaukauksella. Erän aikana Ampparit olisivat voineet parannella asetelmiaan useamman läpiajon johdosta, mutta viimeistelyn ontuessa Nousu maalasi itsensä tasoihin toisen erän loppuminuuteilla.

Kolmanteen erään siirryttäessä tilanne oli tasan 3-3. Ottelun toinen erä tarjosi jo enemmän kovaa kaksinkamppailua ja erikoistilanteita jäähyjen muodossa. Kolmannessa erässä vauhti vain kiihtyi. Kolmannen erän ja samalla ottelun ratkaisivat jäähyt. O2 onnistui hyvin ylivoimalla. Niko Kuusela ja Eetu Eronen maalasivat molemmat kertaalleen ja vastaavasti nousun ylivoimamaalit jäivät yhteen.

O2 aloitti kauden voitolla ja keräsi itselleen kaksi arvokasta sarjapistettä.

Seuraava ottelu on Amppareiden ensimmäinen kotiottelu ja se pelataan sunnuntaina 5.10. klo 19 Jyväskylän monitoimitalolla. Heti seuraavana tiistaina 7.10. klo 19 monitoimitalolla joukkue kohtaa Nousun uudelleen Suomen cupin kolmannen kierroksen ottelussa.