N1: Naisille kauden kovinta kyytiä

02/21/2011 - 00:01

O2 Naisten kauden toiseksi viimeisessä turnauksessa Tampereella vastaan asettuivat Ryhti ja Classic. Ryhti-pelin tuoma voitto ei paljoa naisia auttanut lohkokärki Classicin viedessä toisen pelin selkeästi omiin nimiinsä.

Ensimmäinen peli Ryhtiä vastaan alkoi hyvin, vaikka maaleja pitkään odoteltiinkin. Vasta viimeisesssä erässä aukenivat hanat Neukun viedessä ylivoimalla naiset johtoon Annin syötöstä. Maali itsessään aiheutti vastustajan leirissä huuteluja, sillä maila ei palloon koskenut.. Mutta koska tilanteessa ei ollut mitään potkua tai muuta liikettä, on se salibandyn sääntöjenkin mukaan täysin hyväksyttävä maali. Muutama minuutti myöhemmin Neukku oli jälleen asialla karaten läpiajoon, jonka Ryhdin maalivahti torjui eteensä - vain jotta Hanna pääsi laukomaan reboundista maalin. Peli päättyi näihin 2-0 lukemiin.

Toinen peli olikin sitten jotain ihan muuta kuin mitä naiset kauden aikana ovat tottuneet kohtamaan. Pelin ensimmäisestä maalista heti toisella minuutilla vastasi kyllä O2 Leenun aloittaessa maalinteon (kenenpä muunkaan kuin..) Neukun syötöstä. Tämä ei kuitenkaan paljon auttanut vastustajan aloittaessa tykityksen. Classic oli lyönyt tauluun jo 1-8 lukemat ennenkuin O2 onnistui toisen kerran. Tällä kertaa Päivi syötti kulmasta Hannalle, joka laukoi hienon ylämummon. Jo puolen minuutin päästä päivän pistesankari Neukku oli jälleen asialla kaventaen loistavan yksilösuorituksen jälkeen numeroiksi 3-8. Tämä ei valitettavasti paljoa vastustajaa hetkauttanut, vaan he paukuttivat loppulukemiksi vielä 3-12. Päivässä oli siis muutakin kylmää kyytiä kuin ajomatka yli 20 asteen pakkasessa..

Naisten kauden viimeinen peli pelataan ensi lauantaina 26.2. Killerillä, jolloin O2 Naiset kohtaavat paikallisvastustaja Probellin. Peli alkaa klo 13:00. Tervetuloa katsomaan ja kannustamaan naiset loistokkaaseen kauden lopetukseen!