N1: Ampparinaisille kauden ensimmäiset voitot

10/18/2010 - 00:01

O2:n naiset kohtasivat sunnuntaina Killerillä Koovee II:n ja SBT PaPon. Paikalle oli ilmestynyt myös edellisiä pelejä enemmän kannustajia - liekö se sitten syynä kauden ensimmäisiin voittoihin.. :)

Ensimmäinen peli Kooveeta vastaan alkoi lupaavasti Hannan iskiessä ensimmäisen maalin jo 14 sekunnin pelin jälkeen. Pian seurasi lisää saman maalintekijän viedessä joukkueen 2-0 johtoon ajassa 2:48. Tämän jälkeen kuvioita jauhettiin molemmin puolin, kunnes ennen ensimmäisen erän loppua Koovee iski kavennusmaalinsa. Toisen erän alkupuolella Leenu jatkoi O2:n maaliputkea tilanteeseen 3-1, mutta jälleen erän loppuun Koovee kavensi 3-2 juuri loppuneen naisten jäähyn päätteeksi. Onneksi naisten hallinta kuitenkin piti ja kolmannessa erässä Hanna kruunasi hattutempun laukomalla vielä kolmannen maalinsa ja vieden näin naiset 4-2- voittoon. Tämän pelin aikana nautti joukkueen ykköskenttä pisteistä muiden vielä miettiessä kuvioitaan.

Päivän toinen peli PaPoa vastaan alkoi vain tunnin huilailun jälkeen. Jälleen pallon hallinta oli enemmän naisilla, mutta ensimmäinen erä meni maalipaikkaa etsiessä. Erän ainoa henkeä salpaava hetki oli, kun PaPo sai rangaistuslaukauksen joukkueen nuorikon Hennan kokeillessa peliä ilman mailaa :). Maalilla muurina koko pelin pysynyt Maria kuitenkin esti vastustajan toiveet avausmaalista niin rankussa kuin sitä seuranneen alivoimankin aikana. Toisessa erässä sitten hanat aukesivat Pinjan iskiessä pallon PaPon maalin kattoon. Sitä seurasi Annin maali, johon syöttäjänä toimi, kuten edellisessäkin maalissa, paikkoja luonut Lazer. Kolmas erä vahvisti sekä joukkueen voiton että kakkosketjun maalintekojuhlat. Ensin Leenu vei hienon yksilösuorituksen seurauksena tilanteeksi 3-0 ja heti perään Anni iski toisen maalinsa hattutemppusyöttäjän Lazerin tarjoilusta. Pelin loppuun annettiin vastustajalle vielä maalipaikkoja, kun naiset saivat kaksi jäähyä ja PaPo pääsi hetken pelaamaan vain kolmea pelaajaa vastaan. AV kuitenkin piti ja Maria sai pitää nollapelinsä.

Kauden pistetili saatiin siis vihdoin avattua ja nyt jäädään odottelemaan seuraavaa turnausta, joka tällä kertaa pelataan vieraissa.