Jyväskylän Urheiluakatemia

O2-Jyväskylä ja Jyväskylän Urheiluakatemia jatkavat yhteistyötä. Jyväskylän Urheiluakatemia tarjoaa urheilijalle kokonaisvaltaisen palvelun, johon kuuluu huippu-urheilun ja opiskelun yhdistämisen lisäksi hyvät harjoitteluolosuhteet, tukipalvelut sekä valmennus opiskelupaikkakunnalla. Akatemia toimii yhteistyössä sekä alueen oppilaitosten, että seurojen ja lajiliittojen kanssa. Akatemia yhdistää oppilaitosten antaman opetuksen ja lajiliittojen ja seurojen tarjoaman valmennuksen tarjoamalla urheilijalle kokonaisvaltaisen ja toimivan ratkaisun yhdistää huippu-urheilu ja opiskelu.

Tavoitteellisesti harjoittelevilla O2-Jyväskylän jäsenillä on mahdollisuus liittyä Jyväskylän Urheiluakatemian jäseneksi. Urheiluakatemian jäsenyydellä pelaaja saa käyttöönsä O2-Jyväskylän akatemiarannekkeen, edulliset akatemiahinnat KIHUN lääkäripalveluissa, lääkärin konsultaatiopalvelun ja Urheiluakatemialle varatut vuorot Jyväskylän liikuntapaikoilla. Katso kaikki JUA:n palvelut urheilijalle.

O2-Jyväskylän akatemiarannekkeella saa käyttöön neljästi viikossa Monitoimitalon kuntosalin, Aalto Alvarin kuntosalin ja uima-altaan sekä Graniitin kuntosalin.

Tavoitteellisesti harjoitteleville pelaajille järjestetään ohjattua harjoittelua. Lisätietoa harjoituksista O2-Jyväskylän urheilutoimenjohtajalta Tuomas Pulkkiselta.