Rekisteriseloste

1. Rekisterin pitäjä

  • O2-Jyväskylä ry (1777732-6)

2. Rekisteriasioista vastaava

  • Vastuuhenkilö Kari Jauhiainen, kari.jauhiainen (at) o2-jkl.fi, 040 550 4268
  • Jäsenrekisterin käyttäjä Jani Saukko, jani.saukko (at) o2-jkl.fi, 040 966 3902
  • Jäsenrekisterin käyttäjä Tuomas Pulkkinen, tuomas.pulkkinen (at) o2-jkl.fi, 040 966 3816

3. Rekisterin nimi

  • O2-Jyväskylä ry:n jäsen- ja ilmoittautumisrekisteri (toiminnanohjauspalvelu myClub)

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

  • Rekisteri on yhdistyslain 11 §:n tarkoittama jäsen- ja asiakasluettelo
  • Rekisteriin kootaan tietoja seuran jäsen- ja asiakasasioiden hallinnointia varten

5. Talletettavat henkilötiedot

  • Rekisteröidyn täydellinen nimi
  • Sukupuoli
  • Osoitetiedot ja asuinkunta
  • Puhelinnumero ja sähköpostiosoite
  • Jäsenyyden tyyppi (nuorisojäsen, varsinainen jäsen, kannatusjäsen jne.)
  • Rooli seurassa (pelaaja, huoltaja, valmentaja jne.)
  • Seuraan liittymisajankohta ja ero / erottamisajankohta
  • Alle 18-vuotiaan pelaajan huoltajan / huoltajien nimi ja yhteystiedot
  • Pelaajaan syntymä-aika (sotu, vakuutustarpeisiin)
  • Pelaajaan joukkue / ryhmä
  • Tieto käydyistä valmentaja-/toimitsijakursseista
  • Laskutustieto
  • Osa tiedoista on pakollisia, osa vapaaehtoisia

6. Säännönmukaiset tietolähteet

  • Rekisterissä olevat tiedot ovat pelaajan itsensä tai hänen huoltajansa luovuttamia
  • Suomen Salibandyliitto ja sen käyttämät kouluttajatahot

7. Säännönmukaiset tietojenluovutukset

  • Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti

8. Tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

  • Tietoja ei luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle ilman rekisteröidyn tai hänen jäsenrekisteriin merkityn huoltajan / huoltajien kirjallista suostumusta
  • Huoltaja ei voi antaa suostumusta viisitoista (15) vuotta täyttäneen rekisteröidyn puolesta

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

  • Rekisterin käyttöön tarvitaan käyttäjätunnus ja salasana
  • Käyttöoikeus rekisteriin on seuran jäsenrekisteristä vastaavilla ylläpitäjillä, rekisterin tilinhoitajilla sekä seuran johdolla
  • Edellä mainituilla henkilöillä ei ole mahdollisuutta nähdä yksittäisten henkilöiden käyttäjätunnuksia tai salasanoja
  • Palvelimet sijaitsevat palveluntarjoajan palvelinkeskuksessa, lukitulla alueella, johon pääsy vaatii erillisen kulkuoikeuden tai kulkuoikeudellisen saattajan
  • Kaikki tietoliikenne on tietojärjestelmän ja käyttäjän välillä suojattua ja salasanat ovat järjestelmässä vahvasti salattuja
  • Tulostetut aineistot: Kaikki tulostettu henkilötietoja sisältävä aineisto säilytetään lukituissa tiloissa ja hävitetään asianmukaisesti

10. Tarkastusoikeus

  • Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkistaa itseään koskevat
  • 5.-kohdassa mainitut tiedot. Tiedot saa maksutta, jos edellisestä tarkastuksesta on enemmän kuin kaksitoista (12) kuukautta
  • Alle viisitoista (15) vuotiaan rekisteröidyn puolesta tiedot tarkastaa hänen jäsenrekisteriin huoltajaksi merkitty henkilö / henkilöt
  • Tarkastuspyyntö on osoitettava kirjallisesti 2.-kohdassa mainitulle henkilölle

11. Tietojen korjaaminen

  • Rekisteröidyllä on henkilötietolain 29 §:n mukaisesti oikeus vaatia virheellisten tietojen korjaamista. Alle viisitoista (15) vuotiaan rekisteröidyn puolesta vaatimuksen esittää hänen jäsen-/asiakasrekisteriin huoltajaksi merkitty henkilö / henkilöt
  • Tarkastuspyyntö on osoitettava kirjallisesti 2.-kohdassa mainitulle henkilölle
  • Korjausta vaativan on voitava tarvittaessa esittää viranomaisen todistus korjausesityksestä
  • Tietojen korjaamiseen voidaan antaa salasana ja tunnus, jolla jäsen/asiakas pääsee vain omia tietojaan muuttamaan

12. Kielto-oikeus

  • Rekisteröidyllä on henkilötietolain 30 §:n mukainen kielto-oikeus

13. Turvakielto

  • Jos rekisteröidyllä on väestötietolain 36 §:ssä 1 momentissa säädetty turvakielto, talletetaan hänelle turvakiellon voimassaoloajaksi sellainen yhteystieto, johon posti voidaan toimittaa
  • Rekisteröidyn tai hänen huoltajansa on esitettävä seuran hallitukselle maistraatin todistus turvakiellosta
  • Rekisteröidyn yhteystiedot ovat salaiset turvakiellon voimassaoloajan