Salibandyseura O2-Jyväskylä ry

O2-Jyväskylä urjeilugaala 2018

O2-Jyväskylä ry on vuonna 2001 perustettu salibandyn erikoisseura. Seuran virallinen nimi on O2-Jyväskylä ry ja virallinen lyhenne on O2JKL. Epävirallisesti seuraa kutsutaan O2 (ookaks). Seuran logosta luonnollisesti tulee seuran Amppari-nimike, jota käytetään laajasti junioreiden ja aikuisten tapahtumien yhteydessä.

O2-Jyväskylä on salibandypelaajien kehittäjä ja panostaa toiminnassaan harjoitusten ja toiminnan laatuun. Uskomme, että laadukkaan toiminnan tuloksena toiminnasta pitkällä tähtäimellä hyötyy kaikki, niin pelaajat kuin seurakin. Emme siis panosta vain menestykseen vaan katsomme asioita pitkällä tähtäimellä.

Tähtiseura

O2-Jyväskylä on ollut Suomen Olympiakomitean Sinettiseura vuodesta 2014 lähtien. Sinettiseurat olivat seuroja, jotka tekivät arvokasta työtä lasten ja nuorten urheilun parissa. Laadukkaan toiminnan mahdollistavat aikuiset - vanhemmat, ohjaajat, valmentajat, seurajohtajat ja muut toimijat - jotka ovat tietoisia kasvatusvastuustaan ja esimerkkiroolistaan. Suomen Olympiakomitea uudisti seuroja koskevan laatuohjelmansa ja syntyi Tähtimerkki -luokitus.

Tähtimerkki on Olympiakomitean ja lajiliittojen uusi seurojen laatuohjelma, joka tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa. Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoilleen.

Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä ja inhimillisestä toimintatavasta, joka sopii kaikille liikkujille. Se vastaa erilaisten liikkujien tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan. Entistä laajempi tuki mahdollistaa paitsi liikunnan säilymisen osana ihmisen eri elämänvaiheita, mutta myös alustan kehittyä huippu-urheilijaksi.

Linkki Olympiakomitean Tähtiseura -laatuohjelman sivuille

Jäsenet

Seuran jäsenistä on alle 18-vuotiaita 60-70% ja loput aikuisia. Seurassa pelaa jo yli 70 joukkuetta/ryhmää ja toiminnassa on mukana tyttöjä, poikia, naisia ja miehiä. Ikäjakauma seurassa on 4 ikävuodesta yli 60 ikävuoteen. Seuralla on edustusjoukkueet naisissa ja miehissä.

Jäsenmäärä 

AMPPARISURINAT

 AMPPARISURINAT on O2-Jyväskylän oma kausijulkaisu, joka julkaistiin ensimmäistä kertaa keväällä 2016. Julkaisu sisältää uutisia ja kuulumisia seuran joukkueilta ja pelaajilta.

Linkki SURINOIHIN

 

O2-Jyväskylä logo

Lataa O2-Jyväskylä logo tästä!

Lisää logoja täällä!

Sinetti